[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Osman-Demir merhaba aynı sorunla bende karşılaşıyorum. çözümünü bulduğunda benimle de paylaşır mısın?
şimdiden teşekkür ederim. -
-
@imgey virus dan dolayı iptal olmuştu, tekrar verirmi randevu
-
@Şajan-Hatamov, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@imgey virus dan dolayı iptal olmuştu, tekrar verirmi randevu
Vize sürecinizi imzaya tanışmanızı tavsiye ederim ki size daha kolay bir şekilde yardımcı olalım diye düşünüyorum
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin -
-
@takvimcas, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Amerika uçuşları açılıyor ilgililerin bilgisine
Bunun suan icin kesin oldugunu bilemeyiz. O gün gerceklesmeye baslayınca netlik kazanır
-
@Erkangeziyor olur isteyenler belirtilen günde bilet alsınlar diyelim o zaman.
-
Merhabalar, Türkiye'deki adres bilgilerimizle ilgili danışmak istediğim bir konu var. Asıl yerleşim yeri Ankara. Fakat iş nedeniyle ikinci bir adrese sahibim. Yerleşim yeri sorgulamada diğer adres olarak geçiyor. İkinci adresimde oturmuyorum, eşimle birlikte Ankara adresinde ikametgah ediyorum. Sisteme ikinci adresimi girmem gerekir mi? Sistem aynı anda 2 yerde yaşıyor olarak kabul etmiyor. Bu durumda asıl adresimi yazmam yeterli olacak mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@zuzzy, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar, Türkiye'deki adres bilgilerimizle ilgili danışmak istediğim bir konu var. Asıl yerleşim yeri Ankara. Fakat iş nedeniyle ikinci bir adrese sahibim. Yerleşim yeri sorgulamada diğer adres olarak geçiyor. İkinci adresimde oturmuyorum, eşimle birlikte Ankara adresinde ikametgah ediyorum. Sisteme ikinci adresimi girmem gerekir mi? Sistem aynı anda 2 yerde yaşıyor olarak kabul etmiyor. Bu durumda asıl adresimi yazmam yeterli olacak mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
Nereye yaziyorsunuz adresi? AIS kaydi mi yapiyorsunuz?
-
@crazycells kusura bakmayın belirtmeyi atlamışım, ds-260 formunu doldururken.
-
44xxx case number ile ekim 2019'da evrakları göndermiştim. şimdi tekrar göndermeyi planlıyorum ama askerlik durum belgesi ve vukuatlı nüfus kaydının geçerlilik süresi geçmiş görünüyor. eski belgeleri mi yollamalıyım yoksa yenilerini mi almalıyım?
-
Heryerde Trump un göçmen olmayan H1-L1-J1 vb. vizelere uygulayacağı 90 yada 180 günlük yasak konuşuluyor.Haziran ayı içerisinde açıklanacağı söyleniyor.
-
@Semihmete bizede vururmu bu
-
@nfs741 Biz göçmen vize katagorisindeyiz , hazırlığın göçmen olmayan vize katagorikeri ile ilgili olduğu söyleniyor.
-
@nfs741 bize vuran vurmus. :)
-
.................
-
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Heryerde Trump un göçmen olmayan H1-L1-J1 vb. vizelere uygulayacağı 90 yada 180 günlük yasak konuşuluyor.Haziran ayı içerisinde açıklanacağı söyleniyor.
bu vizelere kısıtlama getirileceği birkaç hafta önce de konuşuluyordu. bu defa dv'yi salıp sadece bunları yasaklasalar keşke.
-
@arnold-layne, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
bu vizelere kısıtlama getirileceği birkaç hafta önce de konuşuluyordu. bu defa dv'yi salıp sadece bunları yasaklasalar keşke.
-
@MySea öyle mi?
-
@mkonca Henuz kesin birsey yok. Ama bir soylentidir dolasiyor son zamanlarda.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum