PlayStation 5 Tanıtımı (Canlı)
-
-
Amerika’ya donmek icin can atıyorum 😃
-
Tasarimi pek hosuma gitmedi ya. Eskisi gibi TV onune yatay yerlestiremeyecegiz sanirim
-
@Edelweiss Bende aksine aşırı beğendim desem :)
-
resident evil yeterli :D
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: PlayStation 5 Tanıtımı (Canlı)
@Edelweiss Bende aksine aşırı beğendim desem :)
bende beğendim :D
-
TV arastirmanin zamani geldi :D
https://www.bestbuy.com/site/tvs/85-inch-tvs/pcmcat1571250794220.c?id=pcmcat1571250794220
-
@Rhonster Capcom’un “Village” resmen bir RE tarzıydı. Fakat RE adı ile geçmedi. Favorim o oyundu bugünkü tanıtımda.
Silent Hill ve Resident Evil, ölümüne:) -
@Edelweiss, içinde söyledi: PlayStation 5 Tanıtımı (Canlı)
TV arastirmanin zamani geldi :D
https://www.bestbuy.com/site/tvs/85-inch-tvs/pcmcat1571250794220.c?id=pcmcat1571250794220
Haha. Kesinlikle. Ben o işi çoktan hallettim LG Oled ile. Harika bir görüntü kalitesi.
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: PlayStation 5 Tanıtımı (Canlı)
@Rhonster Capcom’un “Village” resmen bir RE tarzıydı. Fakat RE adı ile geçmedi. Favorim o oyundu bugünkü tanıtımda.
Silent Hill ve Resident Evil, ölümüne:)ya dedim bu resident evil falan filan la sakın başka oyun çıkmasın başka birşey de olabilir derken tak village den geçirdi :D
-
@Rhonster Adı ne olursa olsun 😊 benim açımdan hiç sorun yok. Tarz uygundu.
-
@FreeWoRLD Kac inc aldiniz? OLED inanilmaz pahali diye biliyorum :D
-
@Edelweiss 55 olanına anca param yetmişti 2017 sonunda aldım. ABD’ye 2017 yılında taşındığımızda, eve ilk aldığım üründü (oturacak koltuk ve yatacak yataktan önce)😊. Maalesef biraz hastalık var. Eşimi ikna etmek bir hayli zor oldu elbette.
Fakat, son derece hakkını verdi o paranın.
-
Resident Evil 7 silent hill gibi olmuş sanki biraz .umarım 8 de seri özüne döner ps5 ile .hastasıyızz..
-
Tasarimini hic begenmedim. Umarim sogutma sikintisi yasatmaz. Preorder ile alirim derken su an ps4 pro alip kasa revizyonuna kadar beklesem mi diye dusunmeye basladim.
-
@keysnambır Finans departmani rafindaki mavi dosyaliklar gibi biraz, kabul ediyorum :)
Fakat yinede benim hosuma gitti. 5-6 sene once, PS6 veya PS7 dizayni soyle olurdu denilen dizayn ornekleri gibi olmus. -
@FreeWoRLD Bence gayet iyi bir tercih. PS5 ile muhteşem bi ikili olacaklar. Şimdiden iyi oyunlar! :)
-
@Edelweiss Cok tesekkurler
-
fiyati 450-550 dolar arasi olacak diye duydum :) onun uzerine bir yorum yapmis buyuk ihitmal turkiyede 6-7 bin olur o zaman italyaya git gel 1000tl iki gun kal 1000 tl yemek parasi 1000 tl arti ps5 3500 :) hem italya tatili hem de ps 5 turkiye fiyatina :))))))))))
-
Aranızda sanal gerceklik oyunları ile ilgilenen var mı? Türkiye'deyken birkaç kez denemiştim. Burada henüz o sistem için ayıracak param yok ama harika birşey. Hele birde oyunlar daha da gelişirse tadından yenmez.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum