DV2022 Bekleme Odası
-
@TughanTug Hatırladım bu konuşmasını baya etkileyiciydi, birçok insanın kalbine bu açıklamasıyla dokundu =)
-
@Bugrahan-Biçer Evet evet, bu konuşmadan sonra yastık altındaki dolarlarımı bozdurmaya karar vermiştim. Ama yastığımın altında dolar bulamadım, çok ilginç :)
-
@TughanTug
Güzel dostum
Takılma bu konuşmalara. Aklına geldikçe kızacaksın, kızdıkça aklına gelecek
Kısır döngüHayallerimizin peşinde koşalım iyi şeyler düşünelim
-
@baba-kartal yok yok hiç takılmıyorum çok uzun zamandır.
Artık ben ülkemizde özellikle ekonomi ve siyasette yaşanan her şeyi sadece gülerek karşılıyorum. Çok da güzel oluyor. Zaten hiçbir şeye şaşırmıyorum artık, o yüzden bunlarla eğleniyorum :) -
@TughanTug
Usa ekonomisi dünya üzerinde % 27 lik paya sahibi. ( 1. sıraca ) Bizim ülkemizin dünya üzerinde ekonomisi malesef %1 in altında. ( Yanılmıyorsam 52. sırada )
Bu iki ülkeyi karşılaştırmak bizim ülkemize haksızlık olur. -
youtube hangi video seyretsem reklam kısmında hep bu çıkıyor
-
Hayatın özeti arkadaşlar: Çok isteyenin imkanı olmaz ; imkanı olanın ise bir şeyleri yapmaya ya isteği olmaz ya da imkanı olmasına rağmen becerisi olmaz.
-
@Tayfun-Durkaya 538000 tlye bunlarin alinabilecegine eminmisiniz
-
@P-EDUCATİONTEACHER ben TL yazmadım 538.000 birim dıye yazmıştım. yanı 538.000 dolar diye düşünün. çünkü amerikada olsak dolar kazanacagımızı varsayarak yazdım.
-
Turkiye'den bakinca cok buyuk bir miktar olan $15 bin, ABD den bakinca o kadar buyuk bir para miktari degil.
Bir karar verirken, cok boyutlu ve farkli acilardan degerlendirmek gerekiyor. Ilerisini de hesaplamak, analiz etmek daima elzemdir.
-
ümidin var mı derseniz bende kalmadı bir süre gelmem böylesi daha iyi olacak
-
Sanırım birkaç ay sonra ümidimiz yine yeşerecek ve bizde aynı dv2021 bekler gibi beklemeye devam edeceğiz. Ümit etmek dahi güzel insanı motive ediyor, çalışma isteği veriyor.
-
Üzüntü, hayal kırıklığı, küsme bir süre daha devam ediyor (en azından benim için. Sadece bu sene küsmek yerine buraya kaydoldum. İlk oldu benim için)
Çekiliş formunu tekrar doldurana kadar ismini çok anmam. Sonrasında hayallerim kura için tekrar başvurduğumda yeşillenmeye başlar. Mayıs ayı yaklaştıkça daha da büyür. Mesela düşündüklerimden birisi de. Direk İstanbul'dan Boeing 777 (geniş gövdeli, 2 motorlu) ile mi uçsam yoksa Avrupa aktarmalı Airbus A380(Dev. 2 katlı, 4 motorlu) ile mi?
Hayaller güzel. Ağız tadıyla gerçekleştirmek nasip olur umarım 😊 -
Böyle gelmiş böyle, böyle geçer dünya...
Günlerimiz bitecek Birgün saya saya 🤭 -
@hadi-BE hemen hemen benzer hisler=) benim için de buraya kaydolmak ilk oldu bir de buradaki arkadaşların sinerjisi ile şansımızı deneyelim 1 ayı bitti bile kaldı 11 =))
-
Bu her şeyden habersiz, değer bilmez ve umursamaz insanların kart kazandığını gördükçe Kanada sistemi gibi puanlı ama daha ılımlı bir sistemin gelmesini istiyorum içten içe, en azından okuyan, araştıran, yürekten isteyen, çabalayan insanların şansı çok daha fazla olacaktır. 15k dolar ile Türkiye'de müthiş bir hayatı kurabileceğini zanneden tipler olmaz en azından hesap kitap yapabilen insanlar olacaktır.
-
@lotusice yaş kaç sorması ayıp?
-
2022 icin yerimizi alalim :) bu sene olmadi. cok mu buyuk hayal kirikligi yasadim? gitmeyi cok arzulasamda, isin asli sadece uzgunluk. 10 senelik pasaport aldim ki kazanana kadar basvurmaya devam :)
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ümidin var mı derseniz bende kalmadı bir süre gelmem böylesi daha iyi olacak

-
@kartalveat Umudun esareti altında kalmak da yoruyor bazen 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum