DV2022 Bekleme Odası
-
Arkadaslar ben surekli soy isim uyarisi veriyo....ingilizce karekter falan birsey diyor...benim soy ismim ÖZÜLKÜ AMA BASVURUDA ÖZULKU DIYE YAZIYOR IKISINE GIRIYORUM KABUL EDMUYOR
-
Elbet bir gün buluşacağız, tüm 2022 bekleyicilerine gelsin bu şarkı
https://youtu.be/te7b_if_bIs -
ö o olacaktı işte belki ondandır
-
geldim nerde kalmıştık😂
-
İlk başvurumdu, özellikle ertleme haberi geldikten sonraki bir ay beni yıprattı. Kafamda hep çıkma ihtimali vardı, doğru dürüst hiçbir şeye odaklanamadım. Resmen kendi kendimi sabote ettim. Şimdi koca bir yıl daha beklemek zulüm gibi geliyor. Tabii en nihayetinde günler gelip geçecek o bir yıl göz açıp kapayıncaya kadar bitecek ama benim beynimi bu GC çekilişinden soyutlamam lazım bir süre. Foruma da alternatif yolları araştırmak için girmeyi planlıyorum bir süre.
-
Yerimizi alalım :(
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
evet arkadaşlar yeni maceralara hazır mısınız ? bu seneki totemimde bu Bekleme Odası konusunu ben açtım müsadenizle umarım herkes için en iyisi olur önümüzdeki sene ayrıca konfirmasyon numaranızı hala kaybetmeyin ilerde tekrar kontrol edebilelim. BOL ŞANSLAR HERKESE!
seneye sen kesin kazanacaksın içime doğdu😀
-
önlerden bir yere oturayım bari
-
Eee bizde gelelim şimdiden
-
Bende yerimi alayım artık :(
-
Ben de burada yerimi alayım artık. Ne yapalım, hayırlısı demekten öte yol yok....
-
ilk başvuru totemim tutmadı. 15 yıl daha denerim daha sonra bırakırım :)
-
Sabanin filmiydi galiba, amele pazarına is vermek için adamlar geliyor bir kac kişiyi seçiyor sona gerisi bakıp kalıyordu arabanın ardından. Şuan o arabaya bakan amele gibi hissediyorum kendimi
-
Yerimizi şimdiden alalım
-
@absolutely-absolute üzülmeye gerek yok şans demek ki o yıl bu yıl değil normal hayata dönelim birbirimizi kırmayalım herşey yoluna girer şans bu belki güzel şeyler olur hayatta
-
gene geldik burdayız arkadaşlar safları sıklaştıralım :D
-
ama şunu anladım ilk başvuruyu yapan çıkana kadar yapmayı kafaya koyuyor seneye olmadı öteki seneye
-

-
Arkadaslar bu secilememis degilmi
-
DV2022 başvuruları ekim in kaçında başlıyordu arkadaşlar :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum