DV2021 Bekleme Odası
-
@ibrahimasar abi sen arkadaşlarınla buluşmaya gitmemişmiydin :D
-
@Ali-Dmr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
İnternet geçmişimi temizleyeyim de beti bereketi kaçmasın tarayıcının.
Nerelerde geziyosan artik 😁😁😂
-
@crazycells DS-260 vb. süreçleri erken başlatmak, GC erken alıp ABD girmek için etken midir? Yoksa kazananların aldığı sıra numarası asıl önceliği belirleyen etken midir?
-
@kursatdenizz, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Açıklandığı an siteye giriliyor mu yoksa çöküyor mu bilen var mı
genelde yavasliktan saatlerce ogrenilemiyor sonuc...
-
@ugurksknbck, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar abi sen arkadaşlarınla buluşmaya gitmemişmiydin :D
Sen de beni mi takip ediyon. 😁 Saati ileri aldik biraz.
-
Şuan site çok akıcı hadi bakalım :) https://dvprogram.state.gov/
-
Benim şahsi fikrim.Covid'den dolayı seçilen insan fazla olabilir.Çünkü seçilenler içerisinden sürece devam edenlerin büyük bölümünün şuan gitmemeyi düşündüğünü tahmin edebiliriz.Daha önceki yılarda buna benzer olaylar olmuştu.Bu durum umarım işimize yarar da en azından daha fazla kişi kazanır.
-
@Tayfun-Çağır, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
arkadaşlar giriş durum kontrolünden girilen onay numarası ile ilgili sürekli hata alan var mı? çünkü doğru onay numarası ile defalarca denememe rağmen sistem geçersiz onay numarası veriyor .. yardım bölümünde, harf karekterlerinden dolayı hata alabilirsiniz diyor ama bununla ilgili net birşey bulamadım.
henuz aciklanmadi, bilginize.
-
Başvuru kağıdını koydum masama bekliyorum.
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Benim şahsi fikrim.Covid'den dolayı seçilen insan fazla olabilir.Çünkü seçilenler içerisinden sürece devam edenlerin büyük bölümünün şuan gitmemeyi düşündüğünü tahmin edebiliriz.Daha önceki yılarda buna benzer olaylar olmuştu.Bu durum umarım işimize yarar da en azından daha fazla kişi kazanır.
bi 2018 vakası daha gelir ozaman bu arada hoşgeldin en son ben askere gitmeden önce görmüştüm seni burada :D
-
@thermo ne olur ne olmaz arka planda çalışan bütün uygulamaları da kapattım. hedefim 19:02 ye kadar sonucu öğrenmiş olmak :grinning_squinting_face:
@ibrahimasar yok abi çeşitli bilimsel makaleler, analiz raporları, felsefe üzerine yaptığım okumalardan kalma çeşitli siteler var onları temizledim. Yoksa ne işim olur başka şeylerle :smiling_face_with_horns: -
@ibrahimasar nasılsa çıktı abi sana ondan yarın baksanda olur diye dedimdi :D
-
Merak ettiğim bir şey var dv sitesinde başlayan numara 2020 ile başlıyor. Benim numara 2021 le başlıyor. Denemek istedim invalid number dedi. Neden 2020 ile başlıyor ?
-
@Nothing-Man iŞte bana umut veren adam :D

-
Confirmation number ım elimde bekliyorum başka neye ihtiyacım var?
-
@ömür-özgür buyuk harf kullanmadan yazin. :thumbs_up:
-
@omondoles, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merak ettiğim bir şey var dv sitesinde başlayan numara 2020 ile başlıyor. Benim numara 2021 le başlıyor. Denemek istedim invalid number dedi. Neden 2020 ile başlıyor ?
henüz daha açıklanmadı. o yüzden o şekilde. açıklandığında oradaki 2020 yerini 2021'e bırakacak.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ömür-özgür buyuk harf kullanmadan yazin. :thumbs_up:
neden?
-
@Rhonster Hoş bulduk :) Biraz olaya uzak kalmak istedim :) :) Bence yapılması gereken budur.Emin ol çıktı gidemeyeceğim yazıları gözümün önünde şuan :) Onun için en azından kazanan sayısının hatrı sayılır artışları olması gerekir.
-
@Rhonster 2018de ne olmuştu, normalde çok mu çekilmişti, hangi olaydan dolayı peki?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum