FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
-
@serdestheval21 Parari sormamisdir maalesef.Bir kac kisi almisdir diger ulkelerden.yine de 100/100 olacak diye bir sey yok
-
@crazycells Dogrudur.Sizin de soylediyiniz gibi “aklanmamiz” gerekiyor. Mahkeme davasi da bu aklanma isini hizlandiriyor gibi gorunuyor.
-
@Aydin-Osmanov, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells Dogrudur.Sizin de soylediyiniz gibi “aklanmamiz” gerekiyor. Mahkeme davasi da bu aklanma isini hizlandiriyor gibi gorunuyor.
evet, surecten "clearance" almaniz gerekiyor... bunu Turkce'ye daha iyi ceviremedim.
Mahkemelerin bu surece mudahil olabileceginden emin degilim maalesef.
-
@crazycells Tsk.Yine de bir gelisme gorursem bu konuda foruma aktaracagim.Arkadaslar da yararlansin
-
Aldığım bilgilere göre,APde olup 2 ay dan sonra mahkeme için form doldurulabilir ve sürec hızlandırılır.
-
@Adama-Coulibaly, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Aldığım bilgilere göre,APde olup 2 ay dan sonra mahkeme için form doldurulabilir ve sürec hızlandırılır.
Adama Bey, bu konudaki bilgilerinizi ve yorumlarinizi foruma da aktarir misiniz?
-
@crazycells Bey,
Tabikide, bir avukattan öğremiştim ve inanın bir kaç gündür ilgili kaynağı bulmaya çalışıp paylaşmak istemiştim çünkü arkadaşlar sordu diye,ama yeniden kaynağını bulmaya çalışacağım. -
@Adama-Coulibaly ben ABD bir avukatla gorustum hicbir yapamayacagimi soyledi.Bekleyip gorecegiz dedi.
-
@Adama-Coulibaly cok iyi olur, herkese uygulanmasa da bazi istisnai durumlarda basvuru hakki doguyor olabilir, eger durum boyleyse bunu bilmek de iyi olur...
-
@serdestheval21, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@Adama-Coulibaly ben ABD bir avukatla gorustum hicbir yapamayacagimi soyledi.Bekleyip gorecegiz dedi.
ben de genele yonelik bir uygulama oldugunu dusunmuyorum, cok istisnai durumlari veya ABD vatandasi yakini olmayi gerektiriyor olabilir.
-
AP de olan arkadaslara : bir avukat israrla oz facebookunda AP den mahkeme ile kurtulabilirsiniz diyor. Aranizda ingilisceyi iyi bilen varsa o sayfayi atayim izlesin videolari zahmet olmazsa foruma da aktarsin.Google translate ile denedim cok da bir sey anlamadim.Sevgiler Saygilar
-
@Aydin-Osmanov sayfayayi atabilir misiniz.ona gore bizde diger avukatlara bu avukati sorariz
-
@Aydin-Osmanov evet, burada da paylasirsaniz seviniriz...
-
"Law Offices of Joshua L. Goldstein, P.C." Facebook sayfasi.
Ornek vodeolar :
https://m.facebook.com/home.php#!/Immigration.Visa.Lawyer/Bu adamin sayfasinda videolar var:Nasil ne zaman alacagini anlatiyor.
@crazycells @serdestheval21 @Adama-Coulibaly -
@Aydin-Osmanov, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
"Law Offices of Joshua L. Goldstein, P.C." Facebook sayfasi.
Ornek vodeolar :
https://m.facebook.com/home.php#!/Immigration.Visa.Lawyer/Bu adamin sayfasinda videolar var:Nasil ne zaman alacagini anlatiyor.
@crazycells @serdestheval21 @Adama-Coulibalybilgilendirme icin tesekkurler, ilk firsatta inceleyecegim; verdiginiz link calismadi ama uzantiyi yazinca su arkadas cikti:
-
Bu gün idari işlemim sonuçlandı bana görüşme esnasında idari işleme kaldığım söylenmişti ve ds2019 formuma imza atmamıştı çalışan şimdi de benden sadece pasaportumu istiyorlar ds2019 imzasız olduğunda ben ABD ye girebilir miyim?
-
@mehmet373, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Bu gün idari işlemim sonuçlandı bana görüşme esnasında idari işleme kaldığım söylenmişti ve ds2019 formuma imza atmamıştı çalışan şimdi de benden sadece pasaportumu istiyorlar ds2019 imzasız olduğunda ben ABD ye girebilir miyim?
Gozunuz aydin... Bilgiyi Istanbul veya Ankara konsoloslugundan mi aldiniz?
ne olur ne olmaz onu da gonderin ve imzasiz oldugunu belirtin isterseniz... Unutmus olabilirler...
Eger oldugu sekliyle geri gonderirlerse bu haliyle ABD'ye girmenizde sorun yok demektir.
-
@crazycells inceleyip bizide bilgilendirir misiniz.
-
@mehmet373 Mehmet bey kac ay idari islrminiz surdu ayrica green kartta mi idari isleme kaldiniz
-
@serdestheval21, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@mehmet373 Mehmet bey kac ay idari islrminiz surdu ayrica green kartta mi idari isleme kaldiniz
J1 vizesi...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum