FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
-
Sayin Ozkilic,
Idari islemleriniz henuz sonuclanmamistir. Konsolosluk olarak tekrar ne zaman rutin vize hizmeti vermeye baslayacagimiz henuz belli degildir. Konuyla ilgili lutfen websitemizi takip ediniz. Idari islemleriniz sonuclaninca basvurunuzun durumuyla ilgili size email yoluyla bilgi verilecektir.
Saygilarimizla,
Gocmen Vize Bolumu -
mail attim bu gun bana verilen cevap arkadaslar
-
@serdestheval21, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
mail attim bu gun bana verilen cevap arkadaslar
sureclerde bir degisiklik yok gibi gorunuyor... maalesef tek yapabilecegimiz sabirla haber beklemek...
-
Ben de mail attim ayni cevap verdiler.Sizden Farkli olan su ki bana hizmet vermiyoruz demediler.Baku icin immigration konsoloslug Tbiliside.Orasi calisiyor duymusdum sanki.Anlamadim calisiyorlar AP devammi ediyor yoxsa Turkiye gibi genel kapalilar.
-
@Aydin-Osmanov, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Ben de mail attim ayni cevap verdiler.Sizden Farkli olan su ki bana hizmet vermiyoruz demediler.Baku icin immigration konsoloslug Tbiliside.Orasi calisiyor duymusdum sanki.Anlamadim calisiyorlar AP devammi ediyor yoxsa Turkiye gibi genel kapalilar.
AP kismi NVC'de hallediliyor konsoloslukta degil, bilginize.
-
ap durumu ABD de gorusuldugu icin ABD de kurumlarin calismaya baslamasi gerekir.Asil bizim icin onemli olan ABD deki kurumlarin calismaya baslamasi.Abd de gocmenlik burusu 4 haziranda hizlandirilmas calismalara baslayacaklarini acikladilar ama bizi kapsiyor mu bilmiyorum
-
@serdestheval21, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
ap durumu ABD de gorusuldugu icin ABD de kurumlarin calismaya baslamasi gerekir.Asil bizim icin onemli olan ABD deki kurumlarin calismaya baslamasi.Abd de gocmenlik burusu 4 haziranda hizlandirilmas calismalara baslayacaklarini acikladilar ama bizi kapsiyor mu bilmiyorum
yok, o kisim USCIS'i ilgilendiriyor. AP'ler NVC'nin gorev alani... NVC calismayi durdurmadi ama tam verimle calismiyor, az kisiyle calisiyorlar...
-
@crazycells bizi nasil ilgilendiren NVC ise oraya mail atamaz miyiz.Evet NCV az insanla calistigini aciklamislardi.
-
@crazycells bizi nasil ilgilendiren NVC ise oraya mail atamaz miyiz.Evet NCV az insanla calistigini aciklamislardi.
maalesef ilgili birime ulasamazsiniz. Bu surece sizin etki etmeniz mumkun degil, ancak tum islemler bittikten sonra size bittigine dair bilgi verilecek.
-
@crazycells peki bu gune kadar suresinde sonuclanmayan her hangi bir dosya olmusmudur sizce
-
@crazycells peki bu gune kadar suresinde sonuclanmayan her hangi bir dosya olmusmudur sizce
suresi derken tam olarak ne demek istediniz? Idari islemlerin cogu 60 gun icinde sonlaniyor ama cok daha uzun da surebilir, 1 yildan uzun suren idari islemler de biliyoruz forumda...
-
@crazycells bu gune kadar green kartta ap ye kalipta 30 eylule kadar yetistirilmeyen Costa var mi.
-
@crazycells bu gune kadar green kartta ap ye kalipta 30 eylule kadar yetistirilmeyen Costa var mi.
Maalesef 30 Eylul'e kadar bitmeme ihtimali var. Genelde DV vizelerinin bir kismini hemen 30 Eylul oncesi bitiriyorlar... Ama bitirme zorunluluklari yok.
-
@crazycells 30 eylule bitirmeseler bizim isimiz biter
-
@crazycells onceki yillara biraz baktim turkiyede green karta 30 eylule kadar yetismeyeni hic gormedim
-
@serdestheval21 bu yil farkli.olaylar oldu.bitmiyor USA durumu goz onunde.eylule kadar bitmeme ihtimali yuksek. Bir avukat takip ediyorum mahkeme yolu ile AP sonuclanabiliyor diyor.joshua goldshtein taniyorsunuz.Mahkeme davasi acmalumiyiz? @crazycells
-
@Aydin-Osmanov mahkeme yoluyla olmaz bence cunku bu verilmis bir imtiyazdir diyor. yasal bir hak degilmis diyor.Peki avukatiniz ne kadar ve parayi ne zamn istiyor.benim tanidigim avukatta bir sey yapilmiyor.Ayrica bizim daha 4 ay bir sure var, eger onaylanirsa zaman sorunu yok.
-
@serdestheval21 imzanızda süreç görünmüyor
-
@haymatlos_ anlayamadim pardon
-
osya : 2020EU000
DS-260 Gonderimi:
KCC Evrak Istegi:
KCC Evrak Onayi:
Saglik Muayenesi:
Vize Mulakati:
kazananlar imzayı böyle yapıyor ya ondan dedim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum