DV2021 Bekleme Odası
-
@basbas mobildende bakabilirsiniz sorun olmaz. Aynı mantık bir şey değişmez.
-
Geçen sene başvuruların birine mobilden bakmıştım sorun olmamıştı ama bilgisayara göre zor oluyor tabi.
-
@doganomer burada çok mu kolaymış 😀
-
@Oyunbozan aynen bende çıkarsa uçaktan inince güzel bir yerde bir foto çeker atarım :slightly_smiling_face:
-
1saat 55 dk
Çıkarsa heyecan yapıp Case Numberınıza bakmayı unutmayın :)
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar Nice seneleriniz olsun abi kaç yıl oluyor :)
Tesekkurler. 14 bitti bu sene.
Sanki bu sene o sene. İçimden öyle geçti sizinle ilgili 😊
-
Bir yanım çıkacak diyor. Diğer yanım ise çıkmayacak diyor. Benim gibi olan var mı?
-
@dreamcountry, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bir yanım çıkacak diyor. Diğer yanım ise çıkmayacak diyor. Benim gibi olan var mı?
İçimden bir ses %60 çıkacak diyor :)
-
Her yil bu dönem sanki ben de başvurmuşum gibi istemsizce heyecanlanıyorum. Belki de başvurduğum arkadaşlarım icin heyecanlanıyorumdur... Umarım herkesin gönlünce olur. Bol şanslar!
-
bende de bu sene heyecan az ama geçen seneye göre daha çok umut var nedense :)
-
@umutaga çıkacak diye düşününce bulunduğum yerden kopuyorum. Ve Amerika’ya göre plan kuruyorum. Çıkmayacak diye düşününce, Amerika’dan kopuyor buraya göre planlarımı yapıyorum.
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bende de bu sene heyecan az ama geçen seneye göre daha çok umut var nedense :)
Pasaport şartı, 55K vize vs derken şans artacağı içindir :)
-
@umutaga sanırım :)
-
@omondoles, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ve Amerika’ya göre plan kuruyorum. Çıkmayacak diye düşününce, Amerika’dan kopuyor buraya g
Daha önce dedigim gibi.. Hayırlısı ise çıksın diye ümit etmek en güzeli.
Gidipte oralarda başımıza bin türlü olay gelecekse hiç çıkmasın daha iyi.
Herşeyi kısmete bırakın. Normal akışından koparmayın yaşamınızı.
Çıkarsa ne ala. Çıkmazsa denemeye devam.. -
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga sanırım :)
Ben ilk kez geçen sene başvurdum çıkmadı. Ama bu sene bende daha umutluyum. Sebebi ise bahsettiğim sebepler :)
-
Arkadaşlar kaç yıldır başvuru yapıyorsunuz, En çok başvuru rekoru kimde acaba. Yaklaşık yirmi yıldır bana çıkmadı.
-
Bir belgesele başlayımda saat 7 olsun artk başka türlü gelmeyecek :)
19:10 civarı görüşmek dileğiyle ...
Herkese bol şans.. -
iki üç saat sonra artık bu başlığın yerinde yeller esecek kimse uğramayacak. Çıkmayanlar hayal kırıklığı ile bir sene daha foruma giriş bile yapmayacak. Acı ama hayatın gerçeği.
-
O sene bu sene 🤜💪
-
@isocan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar kaç yıldır başvuru yapıyorsunuz, En çok başvuru rekoru kimde acaba. Yaklaşık yirmi yıldır bana çıkmadı.
12'de benden.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum