DV2021 Bekleme Odası
-
.................
-
........
-
Yarın farklıdır bugünden,
Adı değişir hiç olmazsa.
Kara bir suyu
Geçiyoruz şimdilerde
Basarak yosunlu taşlara.Sen bugünden yarına
Birazcık umut sakla.
Metin Altıok -
Yalnız şu an uyuyanlara iyi malzeme çıkartıyoruz millet sabah kalkınca 30 sayfa okuyup hemen çekiliş saatini getirecek :D
Şaka bir yana çok güzel muhabbet oluyor çok keyif aldım. İnşallah yarın da keyfimiz böyle yerinde olur, green card kazanmış ve kutluyor oluruz. :folded_hands: -
@TughanTug hocam yarın gelmesek olmaz mı? Malum sonuç belli ben bu üzüntüyü kaldırıp gelemem 🤣
-
@furkan-kartal ben rakı bardağı getircem 🤣
-
.................
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Emegine saglik ama eyaleti begenmedim. Kiyisindan gecmem 😁😁
Rica ederim.
Doğru iş ve insanla birlikte olduğun zaman Amerika'nın her yeri cennet. :thumbs_up:
-
dun tarih oldu
yarinsa bir gizem
bugunse bir hediye
tadini cikar. :) -
........
-
Sabah işe gidecem ama uyunmuyor, ne yapsam bilemedim??
-
@muarrem posta gazetesi 12. sayfa?
-
Bu garip gider yatmaya
Sabaha umutla uyanmaya
İsteyene çıksa da zıplasa herkes havaya
Çık bize bu sene zalım AmerikaHe bir de şu imzalarımızı çalan olmasa
Daha da güzel olacak buralar ha
Neyse kullanın doya doya
Sen de artık al bizi Koynuna Amerika -
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Güldük eğlendik. Maksat stres atmaydı. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah. Yarın görüşmek üzere 🙋🙅
-
Attım bavuluma sarı bezimi
Dağıttım konu komşuya çeyizimi
Çıkmazsan çok döverim bu dizimi
Ey Amerika çokmu gördün bizi -
sürekli foruma giriyorum, takip ediyorum ama çok fazla hakim olmadığım için konulara çok yorumda bulunamıyorum. belki de bir çoğunuzu forumdan da olsa tanıyorum :) yarın açıklanacak bunu yazmadan edemedim, umarım bu beklemenin karşılığını alırsınız. umarım ben de alırım... hepinize boş şans...
-
@vulture üstün katılımınızdan dolayı sizi tebrik eder hayırlı forumlar dilerim 😂
-
-
@niyans Tişikkirlir ifindim 😁 Yarın devam. Başka türlü kafa dağılmaz
-
@Sympathique Usta ugvey'i rahmetle anıyoruz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum