DV2021 Bekleme Odası
-
Sevgili forum ailem, herkese eksilmeden yaşanan nice bayramlar dilerim.
Burda olan ve bu yola başkoymuş herkesin 6 Haziran da bayram sevinci yaşamasını çoook isterim. Güzel günlere 😁 -
Eğer green card çıkarsa Teksas/Houstonda yaşamayı düşünüyorum iş imkanlarının çok olması ve ev kiralarının uygun olması , hispanik göçmenlerin fazla olmasından dolayı houston birinci tercihim
-
@baron40, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Eğer green card çıkarsa Teksas/Houstonda yaşamayı düşünüyorum iş imkanlarının çok olması ve ev kiralarının uygun olması , hispanik göçmenlerin fazla olmasından dolayı houston birinci tercihim
houston'da iş imkanları nasıl çok?
-
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar bahsettiğim şerif canlı yayınında tekrar yeşil kart çekilişi hakkında bir açıklama yaptı dediğine göre 2021'e kadar hesaplama yapmışlar çok fazla insan ölecekmiş o yüzden bu açığı göçmenlerle kapatacaklarmış Türkiye ye ayrılan kişi sayısı tam rakam vermedi ama şöyle söyleyeyim dedi 10 katıymış dediğine göre çok uçuk bir rakammış baya bir öyle dedi... bu bayram günü size duyar duymaz yazayım dedim yani kesin midir olmayabilir de ama biraz mutlu olmanın bu sıkıntılı bayram döneminde hepimize iyi geleceği kanısındayım o yüzden duyar duymaz heyecanlanıp sizinle paylaşmak istedim şimdi yeni bir bilgi verdi 2021 de ki açıklanacak rakamlar için dedi.. yani 2022 başvurusu olarak kast ediyor sanırım
-
@travelleth Nyc'de nerede çalışmıştı hocam sormamın sakıncası yoksa
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@travelleth Nyc'de nerede çalışmıştı hocam sormamın sakıncası yoksa
tam şirket adını bilmiyorum ama bir lokantanın satış kısmında çalışmıştı hocam.
-
@travelleth tecrübe olan az da olsa bildiğiniz yer daha rahat olabilir tabi öyleyse
-
@Austintx inşallah çıkarsa bir bekar olarak texas veya florida eyaletini düşünüyorum ama şu piyango bi vursun netleştirmek için yeterli zamanımız olur :)
-
Hadi hadi iyisiniz yine...
https://streamable.com/n5tjd3 -
amrika brezilya vatandaşlarına girişi kapatmış covid sebebiyle
-
@LordBolton 6 hazirana uzatılmasındaki etkenlerden biri de bu yazdıkların olabilir mi acaba kafamda deli sorular...
-
@LordBolton, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
022 başvurusu olarak kast ediyor sanırım
video linki varmi acaba . bende dinlemek istiyorum.
-
https://www.youtube.com/watch?v=KEqtw8CT2jY&t=1358s
26:30 . dakikada bahsedilen konu -
Videoyu izledim ( özellikle 26.30. dakikadan sonrasını).Konuşması umut verici tabiiki bizim gibi çıkmasını dileyenler için.Ama bu kişinin böyle bişeyi öğrenebilmesi ne kadar doğru olabilir? Bu konuda ben sayın @crazycells in yorumunu merak ediyorum.Sayın @crazycells sizce bu kişi böyle bir bilgiyi öğrenmiş olabilir mi? Farzedelimki doğru söylüyor o zaman benim düşüncem bu yıl pasaport şartından dolayı pasaportu olmayan özelliklede 3 veya 4 kişilik ailelerin birçoğunun pasaport almadığını düşünerek bu yıl için başvuru sayısı az olabilir.Yine eğer başvuru sayısı az ise ve sayı arttırıldı ise bu bizler için çok iyi olabilir.
Allah hepimizin kalbine göre versin,hayırlısı ise çıksın... -
"Şu an Türkiye'ye verilen sayının 10 katı falan" diyor. Bu da demek oluyor ki, 55000'in yarısından fazlası Türkiye'den :)
İnanmadım, ama yine de Asın bayrakları :)Düzeltici Not: 4000-5000'in 10 katı diyormuş.
-
ben geldim :D biraz geç geldim kusura bakmayın :D pc bozuldu da fanı çalışmıyordu 3 gündür :D bende açtım laptop'un arkasını oğlum fan bak sana üflemeyi değil dönmeyi öğretiyorum diyip fanı pc acıkken elimle 1 çevirdim çalışmaya başladı :D yeni fan siparişi verene kadar kurtarır herhalde :D
-
@kartalveat :D :D :D
-
@LordBolton, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar bahsettiğim şerif canlı yayınında tekrar yeşil kart çekilişi hakkında bir açıklama yaptı dediğine göre 2021'e kadar hesaplama yapmışlar çok fazla insan ölecekmiş o yüzden bu açığı göçmenlerle kapatacaklarmış Türkiye ye ayrılan kişi sayısı tam rakam vermedi ama şöyle söyleyeyim dedi 10 katıymış dediğine göre çok uçuk bir rakammış baya bir öyle dedi... bu bayram günü size duyar duymaz yazayım dedim yani kesin midir olmayabilir de ama biraz mutlu olmanın bu sıkıntılı bayram döneminde hepimize iyi geleceği kanısındayım o yüzden duyar duymaz heyecanlanıp sizinle paylaşmak istedim şimdi yeni bir bilgi verdi 2021 de ki açıklanacak rakamlar için dedi.. yani 2022 başvurusu olarak kast ediyor sanırım
dayanakları ne nereden biliyor?
edit: izledim yorumum şu çok işsiz var ama o adamların çoğunun iş yerleri batmamıştir orası türkiye değildir. ama bunun gerçek olma ihtimali çok yüksek değildir. alım çarpı 10 değildir.
denel sayıyı arttırmış olabilirler tabi.
tabi geçen yıllarda george bush muydu bill clinton muydu kafkaslarda eziyet gören türk göçmenleri almıştı. haberi bulamadım biri yazsın. yani lazımsa alıyorlar. olabilir. -
@heleniki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Videoyu izledim ( özellikle 26.30. dakikadan sonrasını).Konuşması umut verici tabiiki bizim gibi çıkmasını dileyenler için.Ama bu kişinin böyle bişeyi öğrenebilmesi ne kadar doğru olabilir? Bu konuda ben sayın @crazycells in yorumunu merak ediyorum.Sayın @crazycells sizce bu kişi böyle bir bilgiyi öğrenmiş olabilir mi? Farzedelimki doğru söylüyor o zaman benim düşüncem bu yıl pasaport şartından dolayı pasaportu olmayan özelliklede 3 veya 4 kişilik ailelerin birçoğunun pasaport almadığını düşünerek bu yıl için başvuru sayısı az olabilir.Yine eğer başvuru sayısı az ise ve sayı arttırıldı ise bu bizler için çok iyi olabilir.
Allah hepimizin kalbine göre versin,hayırlısı ise çıksın...Sanirim arkadas polis, fakat polisler eyaletlere bagli oluyor, federal hukumete degil... Disisleri Bakanligi'ndan herhangi bir bilginin bir eyalet polisine ulasmasi bence cok gercekci degil.
10 sayisi da bana rastgele bir sayi gibi geldi. Bir de ben bu aciklamalari tam anlayamadim, facebook grubunda da gordum benzer bir yorumu... neden COVID'den dolayi insanlar oldugu icin daha fazla kisinin secilecegi dusunuluyor? Bu fikir ne zaman, kimden cikti bilmiyorum ama dunya boyle calismiyor ki :) Amerika ne zamandan beri populasyonu sabit tutmaya calisan bir ulke? Bos yerleri doldurmaya mi calisiyor :)
Kanimca gereksiz gruplardan ortaya cikip yayilan bir tevatur :) insanlar da inanmak istedigi icin inaniyorlar ve yayiyorlar... (hangimiz istemeyiz ki Turkiye'den binlerce kisinin vize almasini :) )
-
@travelleth diğer eyaletlere göre vasıflı ve vasıfsız eleman ihtiyacı daha fazla bunu internetten arayarak da öğrenebilirsiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum