Delaware'da Yaşam Ve Eyalet Seçimi
-
Arkadaşlar Delaware'da Yaşayan Yada Delaware Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar Orada Yaşam Nasıl/Göçmenlere Nasıl Bir Tavır Var/İş İmkanları Nasıl Birde Delaware/Houston/Orlando Bu 3'Ü Arasında Kaldım Sizce Hangisi Akıl İstiyorum.
-
Ben 2008 den bu yana Delaware'de yasiyorum. Bu rasi cok kucuk bir eyalet ve boyle olmasina ragmen oldukca fazla Turk yasiyor burada.
Yabanci ve gocmenler acisindan hic sorun duymadim.
Is konusu sizin nasil bir yerde calismayi dusundugunuze bagli. Birde eyaletin hangi sehrinde yasayacaginiza.
-
@Jimmy-McGill Orlando da kaldım 6 ay nemli ve sıcak sivrisinek var iş için ise uber lyft doordash benzeri işler var turist çok geliyor genelde İspanyolca konuşuyorlar ama İngilizce de hakim bir dil kiralar uygun göçmenlere karşı kimse bişey demiyor aksine çok iyi davranıyorlar benzin ucuz helal restorant ayrıca Türk marketleri var şuan new jersey e taşındım ama yalan olmasın Orlando çok güzel diğer eyaletlere de başkaları cevap verir umarım
-
@MySea Teşekkür Ederim
-
@yilmaz Teşekkür Ederim
-
@Jimmy-McGill, içinde söyledi: Delaware'da Yaşam Ve Eyalet Seçimi
Arkadaşlar Delaware'da Yaşayan Yada Delaware Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar Orada Yaşam Nasıl/Göçmenlere Nasıl Bir Tavır Var/İş İmkanları Nasıl Birde Delaware/Houston/Orlando Bu 3'Ü Arasında Kaldım Sizce Hangisi Akıl İstiyorum.
Bence buradan yazma. Dikkat çeker. Süpürgeciye söyle başka bir kimlik ayarlasın sana. bi 250 bine daha patlayacak belki ama DEA ensende, haberin olsun :) :)
-
@ibrahimasar Ahahaha Haykırdım Abiciğim Yaa... İlk Başta Anlamadım Sonradan Jeton Düştü. Ne Diziydi BEE...:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@ibrahimasar Ahahaha Haykırdım Abiciğim Yaa... İlk Başta Anlamadım Sonradan Jeton Düştü. Ne Diziydi BEE...:beaming_face_with_smiling_eyes:
Better call soul un 5. sezonu yeni bitti. İzlemeyenlere de tavsiye edelim. Breaking Bad fanları için bir takım kırıntılar da içeren Soul Goodman ın nasıl oluştuğu, Kartel yapılanması, çamaşırhane altındaki laboratuvarın nasıl inşa edildiği gibi doneler var dizide.
-
@ibrahimasar Aynen Gelmiş Geçmiş En İyi Dizilerdir. Abi Sen El Camino'yu İzledinmi İzlemediysen Tavsiye Ederim Jessie Pinkman'ın Diziden Sonraki Sürecini Anlatan Bir Film.:thumbs_up_light_skin_tone:
-
an'ın Dizide
Bu soruyu sormanı hakaret kabul ediyorum. Şu andan itibaren seninle tüm bağlarımı kopartıyorum :)
Ama umduğum aksiyon yoktu açıkçası.. -
@ibrahimasar ahahhaha abi bunu yazacağını biliyordum aslında.Evet abi haklısın El Camino'da bende umduğum aksiyonu bulamadım ama yinede insan içinden hiç bitmese demiyor değil.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum