DV2021 Bekleme Odası
-
Arkadaşlar çekiliş 6 Haziran a ertelendi diye duymuştum?
-
@gariban kazaninca da 1 yil 5 yil gibi geliyor :) hele yasadiklarimiza bakarsak kazanma surecinden sonra tam bir sinir harbi başlıyor.. herkese bol şans
-
Kazansan bir dert kazanmasan ayrı dert. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
@tuncayarat "Uzak Ufuklar" filmini izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim.
-
Yapmayınnnn. Beklentiyi yükseltmeyinnnnn. Saymayınnnnn. Kalbim var, eşdü diyemeden giderim vebali boynunuza kalır. :)
Herşey, GC değil etma boyle. -
Merhabalar, sonuçların açıklanmasının 6 Hazirana ertelendiğine dair @Traveldept tarafından atılmış bir tweet görmüştüm. Ama resmi site hala 5 Mayıs gösteriyor. Bilgisi olan var mıdır durum hakkında?
-
Bu ileti silindi! -
Bugün günlerden Hawaii. :beach_with_umbrella:
Güneş, sörf, yüzme bana göre diyenlerin eyaleti Hawaii'nin başkenti Honolulu.
En düşük işsizlik oranına sahip ikinci eyalet.
Aloha! :sun_with_face:

-
@Old-Traveler, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Yapmayınnnn. Beklentiyi yükseltmeyinnnnn. Saymayınnnnn. Kalbim var, eşdü diyemeden giderim vebali boynunuza kalır. :)
Herşey, GC değil etma boyle.:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Valla ben eyalet gözetmeksizin kiralık evlere bakıyorum sürekli sizde durumlar nasıl? Eşime dedim 6 Mayısta (evet 1 gün sonrasında) kuracağız tripodu karşımıza ikimiz de açacağız ekranı 1.2.3 ve Enter veee 🕺 :)
-
Herkesin benzer hayalleri var, lütfen hayırlısını isteyin. Çok istemek, az istemek değil. Hayırlısını istemek önemli.
-
@thestars ne güzel söylediniz. Katılıyorum sonuna kadar
-
1-2-3 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı geldi, haftasonu yine evdeyiz
-
Ben geldim, tekrar hoş bulduk arkadaşlar, hatırlayanlar, hatırlamayanlar! Bir Corona, bir de bu Trump bize ne çektirdi son günlerde ama, mutsuzluğun dibini gorduk. Şimdi yukarı çıkma zamanı. 🤞 Geri sayım da başlamış görüyorum. Hepimize bol şans diliyorum! 🍀🙏😇👍
-
@orhancengizk tek solukta izledim
, 1992 yapım ve tom cruise... -
Aranıza yeni katıldım.İnşallah herkesin gönlünce olur.
-
6 hazirana ertelenmiş açıklanması, ama 1 ekimde başlıcakmış mülakatlar onda bir erteleme gözükmüyor. Bilginiz olsun istedim. Travel.gov da https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/dv2021-entrant-status-check-announcement.html
-
aha harbi ertelenmiş
-
ne oldu son dakıka sımdı ya ben anlamadım
-
Son 1 hafta kala duyuru yapıyolar ya,geri sayım yalan oldu 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum