DV2021 Bekleme Odası
-
@tuncayarat Güzel bir liste tavsiye ederim.
https://medium.com/@JaredfromOhio/films-to-help-you-know-the-united-states-and-its-people-3a9946f1ad47 -
@c172 Çok teşekkür ederim
-
@tuncayarat Rica ederim, listede yok fakat "Twelve Agry Men" de eski ama Amerikalı bakış açısını kavramak için çok güzel bir kült filmdir.
-
@fifadan size çıktığı andan itibaren bir kursa gidip şartları sağlayan bir eğitim alırsınız. Sertifika alabilirseniz sorun ortadan kalkar
-
Bu sene istatistiksel olarak vaysayımlarım doğruysa; kazanma ihtimali per person %3 two person i mean as a family %5,5-6 civarında.
-
@thestars, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu sene istatistiksel olarak vaysayımlarım doğruysa; kazanma ihtimali per person %3 two person i mean as a family %5,5-6 civarında.
Varsayımlarınız nelerdir
-
Türkiye'de pasaport sahibi nufüs %10. GC Başvuran sayısıyse 450 bin ancak GC'ye başvuru yapanların %40 civarının pasaportu olmadan başvuru yaptığını varsayarsak geçen seneye göre + %40'lık bir artış oluşturacak. Buda %2'ye çıkarıyor olasılığı. + 5k en kontenjan ve diğer sebepler ( başvuran sayısının azalması ) %+1 = %3 işte :)
-
Valla yüzde verenlerin, negatif konuşanların hiçbiri pek umrumda değil. Ben ev bile bakıyorum kendime :)
-
@thestars Bu durumlardan dolayı gitmekten vazgeçen de genel olarak dünya çapında fazla olacaktır bence
-
@tuncayarat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@thestars Bu durumlardan dolayı gitmekten vazgeçen de genel olarak dünya çapında fazla olacaktır bence
Mutlaka gitmek istemeyecek olacaktır. Ama bu seçilemezsek gidebiliriz anlamına gelmiyor. Öncelikle "randomly selected" yazısını görmeliyiz. :)
-
@Mrbye Kesinlikle, kazanan herkese şimdiden hayırlı olsun diyebilirz :D
-
%1'ciler, hayal kurmayıncılar neden hiç bitmiyorlar? Yahu arkadaşım herkesin hayatı kendini bağlar. Çıkar yada çıkmaz, hayal eder yada etmez. Sanane! Sen işine baksana! Defalarca konuşuldu yazıldı çizildi üzerine tartışıldı. Hortlatmanın anlamı nedir cidden anlamak güç. Keşke hepimize çıksada süreci kolkola birlikte sürdürebilsek yada teselli etsek. Acı yada tatlı birbirimize destek olalım sadece. Hiç birşey için dünyanın sonu değil. Hayatımızdaki tek gaye de bu değil. Hepimiz için hayırlısı olsun dostlar 🧿
-
Bu yıl ikinci denememiz,eşimle ikimiz katıldık şansımız yüksek diye hep olumlu hayal ediyorum.umarım gerçekten gitmek isteyene çıkar🙏🏻Bütün ritüelleri yaptım kendimce😁🙏🏻 Bol şans herkese..
-
varsa sansin sira sende %1 olsada
-
@tuncayarat Henüz vakit bulup izleyemedim ama Amerika nın hikayesi belgeseli çok tavsiye ediliyor

-
@Muhtaradana Teşekkür ederim
-
Son 9, hissediyorum büyük çıkacak :)
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@clourpoint aa aydın, severim kendisini, bakalım bu yaz didim akbüke gidebilecek miyiz, şu virüs tehlikesinden kurtulup..
Tum turkiye evimize tikilip kaldik.islerini güclerini kaybeden insanlarimiz oldu.Allahim hepimizin yardimcisi olsun.Inşallah hersey normole dönerde biraz rahatlariz.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@clourpoint günaydın virüs yüzünden nasıl geçti günler ben hiç anlamadım doğru düzgün foruma bile giremedim hiç heyecan da yok bu sene bende geçen sene başvurmadığım halde yerimde duramıyordum forumdan kime çıkacak heyecanından
Inşallah forumdaki arkafaslarin hepsine cikarda topluca gideriz.
-
@Erkangeziyor, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaslar gunaydin.şafak 09 memleketim Aydin.
Bende Aydinliyim,umarim kazanirsin hemsehrim
@Erkangeziyor, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaslar gunaydin.şafak 09 memleketim Aydin.
Bende Aydinliyim,umarim kazanirsin hemsehrim
Aynen hemşerim hep beraber kazanma dileklerimle 5 mayisa hayirli haberlerle insallah
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum