Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

Taşındı Gündem
752 122 45.9k 122

• @Muhtaradana deri altina dezenfektan enjekte edelim diyen birisinin kararlari sorgulanmali

• ⭐⭐

@DustyBlue Adamı canlı İzlerken , Amerikan vatandaşlarına deterjan için diyecek diye korktum..

• ⭐⭐

@Muhtaradana Açıklanması önemli.Nasıl birşey açıklayacaklar merak ediyorum.

• @Muhtaradana Umuyorum Hocam, olay biz gittik kurtulduk değil, hepimizin gidebilmesi. Hem öncesinde hem sonrasında bekleyen herkesin işleri rast gider umarım.

• @Muhtaradana, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

@zinos yasakların devam ettiği sürece pasaportlara vize basılacağını düşünmüyorum, eğer basılsa ve kişi Amerika'ya uçsa cbp görevlileri her ne kadar ülkeye almıyorum dese bile bunun hukuki sonuçları olabilir, onun için bu riske girmezler

Vize olmasi (herhangi bir) hiç bir şekilde Amerika'ya girişi garanti altına almıyor, hava alanındaki memurun reject etme yetkisi var, aynı şekilde geçişi onaylama yetkisi de var, bu inisiyatif kullanma hakkını yasalar vermiş.

• ⭐⭐

@zinos Doğru söylüyorsun , bu kural Sadece ABD değil , tüm vize uygulayan ülkeler tarafından da Vize başvuru evraklarında zaten belirtiliyor.

• ⭐⭐

@zinos Bende seninle aynı fikirdeyim.Bu kararnamenin , konsolosluklar tarafından mülakat verilip vize dağıtılıp dağıtılmayacağının işaretini bu ayın Visa bülteni açıklanınca anlarız😊

• "Burası Amerika burada böyle şeyler olmaz, öyle kafasına göre karar alamaz" yazan arkadaşlar var da bence ABD'yi çok iyi tanımıyorlar. Birincisi yasal düzlemi varsa alır ikincisi ABD belli başlı eyaletler dışında inanılmaz derecede kapalı görüşlü ve aklınıza gelemeyecek kadar cahil bir halktan oluşan bir ülke. Trump'ın seçmen tabanıda çoğunlukla bahsettiğim bu cahil kitle. Tabii ki hepsi cahil değil ama yüzde 75'i cahil bir kitle diyebilirim. Halbuki ABD göçmenler ülkesi , göçmen kabul etmeyeceklerse ilk başta Trump'ın babası Alman kökenli olduğu için Almanya'ya dönmesi lazım. Yani bu göçmenlik konusu ile alakalı her türlü olumsuz duruma baştan kendinizi hazır edin sonrası için üzülmezsiniz. Olumlu olursa zaten kendinizi hazırlamış olacağınız için her türlü duruma her şey olumlu şekilde devam eder. Herkese bol şanslar. Bakalım 5 Mayısta neler olacak ben de heyecanla bekliyorum.

• Merak ettiğim bir şey var, seçimlerde Trump yeniden kazanır ve temsilciler meclisiyle senato da üstünlüğü sağlarsa cumhuriyetçiler green card'ı kaldırma gibi bir durum söz konusu olur mu? Yani kaldırmaları, durdurmaları vs kolaylaşır mı ?

• @tuncayarat Cumhuriyetçi bütün senatör ve temsilciler meclisi milletvekillerinin isteği o yönde değil ama yarısından fazlası bunu istiyor. Puan bazlı göçmenlik sistemine geçmek istiyorlar aynı Avustralya ve Kanada'da olduğu gibi Green Card'ı kaldırarak. Göreceğiz bakalım neler olacak.

• ⭐⭐

Bülten açıklandı herkes current oldu 😂😂😂

• @Semihmete Yani ne anlama geliyor bu

• ilginçlikler olmaya devam ediyor. Trump'a karsi hafif ayagini denk al burasi gocmenler ulkesi ve gocmenler degerli demek mi bu acabs trumpin bu yasağın karsi

• @this-time89, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

@Semihmete Yani ne anlama geliyor bu

Hic bir anlama gelmiyor :D
    @Semihmete, egleniyor sadece.

• Visa bülten herkes current oldu hayırlısı

• @Muhtaradana Bizim büyük numaralar için süper bir fırsat oldu. Bundan sonra yüksek numaralarında şansı oluyor değişimi? Sıraylamı gidicek yoksa karışık mı?

• ⭐⭐

Ben daha öncede yazdığım gibi Mayıs bülteni ya cut off yada current açıklanacaktı.Benim kişisel fikrim Current açıklanması konsoloslukların mülakat dağıtmaya devam edeceklerinin göstergesidir.

• ⭐⭐

@İrem-Güzel Sıraylada gitse sıra size erken gelebilir , sürece birçok kişinin devam etmediğini zaten resmî olarak açıklamışlardı. İnşallah vizenizi alıp gideceksiniz .

• @Semihmete hepimiz için hayırlısı artık. Hepimiz alalım hayırlısıysa..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k