Coronavirus (COVID-19)
-
Eski savcı şimdi avukat olan seda hanımın açıklaması
https://www.abdpost.com/miami-de-avukat-seda-aktas-yeni-yasayi-anlatti/30730/ -
ABD de olenlerin sayısı son 24 saatte 3 bin 800 artarak 37 bin 86’ya yükseldi.
-
3 gün önce yapılan açıklama
https://www.mynet.com/dso-turkiye-dahil-5-ulkeye-dikkat-110106497845bugün bu 5 ülkeden 2 tanesi açıklamayı doğruluğunu ispat ettirdi.
https://www.mynet.com/koronavirus-salgininda-son-durum-rusya-daki-vaka-sayisinda-korkutan-artis-110106499126
https://www.mynet.com/ingiltere-de-koronavirus-bilancosu-agirlasiyor-596-can-kaybi-daha-110106499195 -
@mexido, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Florida'da bazi plajlar tekrar halka acilmaya basliyor.
-
Bu arada Turkiye, resmi aciklanan rakamlara gore, vaka sayisinda dun Iran'i gecti, bugunde buyuk ihtimalle Cin'i gecebilir.
-
@MySea, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Bu arada Turkiye, resmi aciklanan rakamlara gore, vaka sayisinda dun Iran'i gecti, bugunde buyuk ihtimalle Cin'i gecebilir.
Bugunku aciklanan resmi rakamlara gore, Turkiye toplam vaka sayisinda Cin'i de gecti ve dunya siralamadinda 7. siraya yukseldi.
-
Bu kadar sıkıntı yapmanıza gerek yok en kötüü ölürsünüz benim kardesim doktor .virüsü kapmıs ailem 65+ ben ve kendisi aynı evde yaşiyoruz. Simdi hastanesine yatırdılar yatior orda işte. Bizi de karantinaya aldilar evimizde test mest yapan yok ztn hergün aile içi siddet kopukluk ve parasızlık vardı..Kendi bile diyor doktor maasımla ev tutup çikamamıssam ölelim gitsin diyor.Ülke bu halde. Ki egitim kültür olarak ortalamanın cok cok üstünde bir aileyiz.Trump malının da canı cehenneme insanını ülkesini bozuk para gibi görüyor.. Çok yazık. Bu dunyaya Danimarkalı alman olarak geleceksin yada hiç gelmeyeceksin arkadas..8 10 gündür mezar yeri bakıorum kendime . Köye bile götürtmez bunlar.
-
@Calibraturbo hoşgeldin
-
@mexido, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Florida'da bazi plajlar tekrar halka acilmaya basliyor.
Abi cahil heryerde cahil. Ben Atlanta dayim evden cikmiyoruz. Alisverisleri pickup yapiyoruz nasil is anlamiyorum. Zorunlu ihtiyaclar eyvallah da sahile gitmek nedir
-
petrolun varil fiyati -37$ i gormus https://www.cnbc.com/2020/04/20/oil-markets-us-crude-futures-in-focus-as-coronavirus-dents-demand.html
-
-
Almanya da Cin'e Coronavirus'ten dolayi 130
milyonmilyar Euro'luk fatura cikarmis :) Almanya'nin ulusal gazetelerinden "Bild"de "Cin bize ne kadar para borclu?" diye bir yazi... kalem kalem faturayi cikarmislar... -
@FreeWoRLD umuyorum ki, hatali bir sekilde yazarlar kararnameyi de mahkeme karariyla askiya alinir...
-
Beyler Tüm göçmenlik işlemleri duruyor mu?Trump tweet attı?
-
@merilon 2021 bekleme odasında yazıları okursan bu konu orada konuşuluyor.
-
-
@crazycells, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Almanya da Cin'e Coronavirus'ten dolayi 130 milyon Euro'luk fatura cikarmis :) Almanya'nin ulusal gazetelerinden "Bild"de "Cin bize ne kadar para borclu?" diye bir yazi... kalem kalem faturayi cikarmislar...
Duzeltme: 130 milyar Euro
-
$1 = 6.99 TL
-
$1 = 6.99 TL
olur da bu sene kazanırsak seneye kadar 8 olur mu abi :D bir finansçı olarak görüşlerini alalım gerçi benim elde şuan zaten birşey yok :D
-
@Rhonster Su andaki Turkiye'nin bulundugu ekonomik durum ve coronavirus nedeniyle tum dunyadaki durgunluk goz onune alindiginda, bence bu yilin sonunda 8 TL yi gecer.
Turkiye boyle giderse turizm gelirinden mahrum kalacak. Ayrica ciftcinin uretimi de dusecek cunku ihracatta azalma olabilir. Zaten cogu tarim urunununu yanlis tarim politikalari nedeni ile ithal ediyorlar.
Finansal veriler zaten cok kotu. Bankacilik sektoru, kredi borcunu odeyemeyenlerden dolayi darbe alacak gibi gorunuyor. Disaridan para bulmak da zorlasacak. Buyuk ihtimalle IMF den borc almak zorunda kalabilirler. Bu ise kemek sikma politikasi ve bazi yaptirimlar getirebilir. Zaten anlayabildigimiz kadariyla hazinede para yok, o yuzden surekli bagis istiyorlar ve topyekun sokaga cikma yasagi ilan edemiyorlar.
Yani malesef durumlar hic ic acici degil. Tum dunyada zaten bir ekonomik daralma bekleniyor. Turkiye gibi gelismekte olan ulkeler malesef daha cok ve agir etkilenecekler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum