Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Coronavirüs sonrası ilk giriş

Yolculuk
176 36 8.9k 34

Benzer Başlıklar

• Turist vizesiyle ilk defa yolculuk yapacak kişilere tavsiyeler

Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    236 Bakış
    D
    @Brownhood Merhaba, olasi bir soru gelmesi acisindan okulunuzdan transkript veya ogrenci belgesi almaniz yerinde olur. Hayir, Virgina’ya gidecek olmanizin sorun olacagini dusunmuyorum. Yuksek ihtimalle size giriste sorulacak sorular : Ne icin geldiniz/ Ziyaret sebebiniz? Ne kadar kalacaksiniz? (Bu iki soru garanti diyebilirim) Yaninizda ne kadar para var? Yiyecek var mi? (Bunlar bazen soruluyor) Iyi yolculuklar.
  • ABD'ye giriş yaparken pasaporta vurulan damga problemi

Yolculuk greencard pasaport
    3
    1
    1 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    S
    Teşekkür ederim.
  • ABD'ye İlk Giriş

Kilitli Yolculuk
    3
    6 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @mhepekiz su konuyu ilk giris icin: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris Su konuyu da sonrasi icin kullanabilirsiniz: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri Yorumu oraya aktarin isterseniz, sadece orada konusulsun diye ben burayi kilitliyorum.
  • İlk giderken götürülecek evraklar

Yolculuk
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @mulus Sorunuz su konuyla ilgili: https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k