Coronavirus (COVID-19)
-
@Ramazan Bak bunu bilmiyordum. İlginç. Evet şimdi google ile araştırdım. Doğru diyorsun. Köpeklere yapılan bir aşıymış. Kedilerde fayda etmiyormuş. Ama bu corona o corona mı?
-
191 vaka oldu 2 katlı artiyor
-
@Ramazan, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Boyner, YKM, Mavi, Yargıcı, İpekyol ve Beymen, koronavirüs nedeniyle tüm mağazalarını 19 Mart 2020'ten itibaren geçici olarak kapatıyor.
Ek olarak
Kapatma kararı alan markalar ;
Network
Karaca
Greyder
Vakko
Yargıcı
Marks & Spencer
GAP
Samsonite
Tumi
B&G
Faik Sönmez
Efor
Mudo
Roman
Twigy
Twist
Machka
Avva
Altınyıldız
Lufian -
@Drywall evet 4 köpeğim var ve her yıl yaptırıyorum 🙂
-
@Ramazan Aman mahallede falan söyleme. Kopekte corona virüsü var aşı yaptırdım demeye kalmaz meseleyi anlatana kadar bir bakmissin köpekleri vurmuşlar.
-
@Drywall Töbe de aramızda kalsın aman 😉
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Calibraturbo çok ağır bir şekilde cevap vermiyorum. Kendimi tutuyorum küfür etmemek için. Ben Arap kökenliyim ve benim atalarım yüzyıllardır Mardin'de yaşıyor. Bu ülkede bir çok etnisite var. Acayip acayip konuşup sinir bozma gece gece. Irkçılık yapmadan ifadelerini seç. Şavaş ve mülteciliik bir tercih değil. Çiğköfte yaparken oramızı buramızı ellemiyoruz merak etme.
-
@Ramazan benim tahminim 390 veya biraz altı.
-
Bu ileti silindi! -
@Calibraturbo Bana bak mal herif. Türklere hakaret ediliyorsa sesin çıksın. Ezkaza tc pasaportu almadım benim dedelerim yıldönümü anılan çanakkalede Atatürk ile beraber savaştı. Uslubunu düzelt. Bana bişey bağışlanmadı. Ben bu ülkenin vatandaşıyım.
-
Bu ileti silindi! -
@Calibraturbo bence tedaviye ihtiyacın var.
-
Bu ileti silindi! -
@Calibraturbo bildiğin yanıldığına yetmiyor. Gitmeye çalıştığın ülkede bu yaptığın ayrımcılığa girer ve büyük infial yaratır. Ayrıca ülkemizde de suçtur. Cahillik başa bela. Bu kadar zor koşullarda çocuk yapmak akıl alır şey değil haklısın. Hatta kendi yurtlarında da fazla bir şekilde çocuk yapmak ancak cahillik ve yoksullukla açıklanabilir.
-
13 Mart 2020 tarihli ABD Hükümeti covid-19 Müdahale Planı New York Times tarafından yayınlanmış. Bu plânda corona virüs salgınının dalgalar halinde artabileceği ve 18 ay veya daha uzun sürebileceğinden bahsedilmiş. Hatta Kore savaşı döneminde ki 1950 Savunma Üretim Yasasını devreye sokabilirlermiş.
-
https://www.youtube.com/watch?v=_KGrot8StJg
Singapur Sağlık Bakanlığı tarafından türkçe altyazılı CORONA virüs belirtileri
-
Dün açıklanan Türkiye Korona önlem paketi:
-Müteahhitte kredi imkanı
-İş adamlarına para
-Otel sahibine vergi indirimi.
-Küçük esnafa hadis
-Ücretsiz izine çıkarılan binlerce işçiye nasihat
-İşten tamamen çıkarılan ve işsizlik ödeneği hakkı olmayan garibana sabır.
-Emekliye kolonya.
-500.000 TL'lik evin %80 olan kredilendirmesini %90'a çıkması (gerçekten corona virüsü için önemli tedbir.)Kanada Başbakanı Trudeau:
-Parayı düşünmeyin
-İşimi kaybeder miyim? diye korkmayın
-Siz sağlığınızı düşünün, para bizim işimiz
-Size destek için 83 milyar dolar ayırdık
-Bu da milli gelirimizin ancak %3'üFransa Cumhurbaşkanı Macron, koronavirüse karşı:
-Hiçbir Fransız gelirsiz bırakılmayacak
-Küçük işletmelerin vergi, fatura ve kira ödemeleri askıya alınacak
-Sağlık çalışanlarının otel ve taksi ücretleri devletçe karşılanacak -
@maestro hayırlı olsun sende calibraturbo ile tanışmışsın. Daha önce uzaklaştırma yedi süresi bitince tekrar geldi ondan kesin bir çözüm

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum