@nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bugun bir arkadasımın yasadıgı olayı canlı canlı aktarmak ıstiyorum belkı bu konuda onlem almak ıstıyenler olabılır arkadasım us vizesi için basvuruda bulunuyor ve bu basvuru surecınde bazı facebook gruplarına kendı real hesapları ıle orada kalacagına yonelık vıze basvurdugunu belırten ıs aradıgını belırten cumleler yazıyor sanırım nasıl yapıyorlar bu konuda bır bılgım yok veya bırımı sıkayet ettı onuda bılmıyorum bugun sabah arkadasımın gorusmesı vardı ve normalde vıze reddı ıcın konusmadan kagıt verırler bu sefer sosyal medya ıcerıklerınız suphelı davranıs sergıledıgı ıcın vızenızı onaylıyamıyoruz seklınde sozlu beyanda bulunmuslar gren kart ıcın bu tur bır uygulamaya gıtmıs olabılırler naçizane tavsıyem kısıler bılgılerınızı form sıtelerınde veya sosyal medya gruplarında kullanmayın gızlılık ıcerısınde surecı tamamlayın
green card için değil galiba arkadaşınının başvurusu f1 veya b1 tarzı göçmen olmayan vizeler diye düşünüyorum yoksa çalışmak istediğini belirtmesi gayet normal gc ile