Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
-
@cato daha bana çok var :) zamanı araştırmakla geçiriyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@semavi çok teşekkür ederim
-
Arkas dimi ilk firma ikincisini de tahmin edeyim dilovasında doguşun vosvagenleri. O dilovasını rüyamda görmüştüm. Oraya araba olarak gelmiştim canlı bir varlık gibiydim ve aglıyordum beni böyle biryere attılar hiç düzgün gözükmüyor ortam bikaç seneye macun manyagı pert bir araba olucam hoyrat insan bunlar diye sonra birden uyanıverdim
-
-
@omertug hakkında hayırlısı tabii. Fakat çok var deme :) Bana öyle geliyor ki çabucak gelecek sıran ve buraya geleceksin. Hiç merak etme (:
-
ABD'de konut borçları 2005'ten bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Amerikalıların en çok borçlandığı konut kredilerini, öğrenci kredileri, otomobil kredileri ve kredi kartları izledI..diyor haberde😊
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
-
Abi walmartta calısıp m3 falan dersen borc tavan olur tabi al bitane squarebody ufaktan hurda toplayıp satmaya basla Xd
-
-
@yalta +1
-
@yalta, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
@Calibraturbo, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
Abi walmartta calısıp m3 falan dersen borc tavan olur tabi al bitane squarebody ufaktan hurda toplayıp satmaya basla Xd
Ben M3 demem asla tipim değil Maserati dedim ben 😂 Bu arada Walmarttan terfi edeli neredeyse 2 ay oldu 😂 Artık 12$ a calisiyorum 😂😂😂😂
Vatana millete hayirli olsun 😂😂😂😂
-
tek kişi sanırım o parayla geçim zor olur tek iş olarak yani 12 dolar üzerinden yada sadece biz geçinemiyoruz tr de :)
-
Ben ilk geldigimizde Citi Group'da yaklasik 1 yil boyunca saati $11'den calismistim. O zamanlar, Florida'da kiraya $550 oduyorduk, benzin $1.30 civarlariydi...
-
Ve $300 luk araba kullaniyordum.
-
@MySea haftalık çalışma bir aylık kira yani ee saatlik ücret çok artmamış kiralarda artmadıysa
-
-
@yalta aman iyi olun oralarda da eyalet vs. gezerken bir tanıdık var çayını içelim falan deriz :)) 3k ile geçinmeniz ayrıca güzel haber
-
@haymatlos_ Kiralar artti tabii ki. Simdi Florida'da $550 lik kira zor bulunur sanirim.
Delaware'de $1K alti kira cok zor. Ortalama $1,200 civarlari. Mustakil ev kiralarsaniz, yani bahceli falan single family house, kiralar $1,500'den basliyor. O yuzden, ev almak daima daha mantikli ve rahat.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum