İşe gitme mesafeleri
-
@gallifrey 😂😂 şans işte.
-
140km YA DA 90mil san franciscoda lyft yapinca oyle oluyor :) 2 saat git 2 saat gel. kendi sehrimde de yaparim ama parayi baya etkiliyor ole olunca. ama bay area icin eger bir ortalama varsa 25-30 milden asagi degildir. merkez cok pahali cunku bu mesafedeki evler anca 2000 dolar seviylerine dusuyor, makul mekanlar tabiki.
-
Tek yon 17 miles, 15-20 dakika arasi degisiyor. New Castle, Delaware.
-
Haftada birgun Boston merkeze tek yon 50 mil. Otopark ucreti $30!
Onumuzdeki somestre haftada iki gun olacak. -
Bir arkadasim Newark, Delaware'den Washington DC'ye hafta ici 3 gun ise gidiyor. Araba ile Baltimore'a gidip, kalan mesafeyi tren ile gidip geliyor. Sabah 5:30 da yola cikiyor, 8 de isbasi yapiyor, aksam 4:30'da isden cikip eve gelmesi 7:00 ile 7:30 arasini buluyor.
-
@MySea, içinde söyledi: İşe gitme mesafeleri
Bir arkadasim Newark, Delaware'den Washington DC'ye hafta ici 3 gun ise gidiyor. Araba ile Baltimore'a gidip, kalan mesafeyi tren ile gidip geliyor. Sabah 5:30 da yola cikiyor, 8 de isbasi yapiyor, aksam 4:30'da isden cikip eve gelmesi 7:00 ile 7:30 arasini buluyor.
Ben trafik acisindan rahatim cok sukur. 12-8 arasi okulda olmam gerekiyor. Rush hour'larda surmek zorunda kalmiyorum.
-
@sadriabi Ogrencimisiniz?
-
-
@sadriabi Saygilar Hocam, ogretmenlik guzel meslek. Universitedemi?
-
@MySea, içinde söyledi: İşe gitme mesafeleri
@sadriabi Saygilar Hocam, ogretmenlik guzel meslek. Universitedemi?
Evet. Tesekkurler.
Siz finansla ugrastiginizdan bahsetmistiniz galiba. -
@sadriabi Evet dogru, finans alaninda calisiyorum.
-
Aslinda bu yaziyi yazarken cok fazla arac kullanmayi sevmedigimden yazmistim yani ne kadar kisa olursa okadar iyidir diye dusunmustum normal olarak ama ptesi ve sali off olunca extra bi is yapayim dedim bi pet company de ise girdim petsmart lara kus fare hamster falan goturdum be haliyle cok fazla araba kullanmaya basladim bu ptesi yaklasik 16 saat araba kullandim ve simdi isi birakmayi Dusunuyorum siz siz olun calisirken herseye eyvallah demeyin
-
3.3 mile tek yön normal trafikte 9 dk iş saatlerinde 15 dk.
-
@knnrn, içinde söyledi: İşe gitme mesafeleri
8.5 mil tek yön. Sabah 15 dakika, akşam 20 dakika. West University-Medical Center (Houston)
Ekim ayından bu yana yine Texas Medical Center içinde farklı bir binada çalışıyorum.
Mesafe 5.2 milGidiş (West University-Medical Center)
sabah 6:30 civarında 15 dakika
sabah 7:00 sonrasında 20-30 dakikaDönüş(Medical Center-West University)
akşam 3:30'da 20 dakika
akşam 4:30 sonrasında 20-30 dakika
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum