ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
-
@sedef :) yine soru sormaya geldim, verdiğiniz linkteki firmaya tercümeleri yaptırdım. Güzel de tercüme etmişler, peki sisteme yüklerken, sadece ingilizce tercümelerini mi yüklüyoruz yoksa, orjinal Türkçe belgeleri de yüklüyor muyuz?
-
@Malkoç-Ömer 😊biz sadece tercumeleri yolldik
-
@Malkoç-Ömer merhabalar bizde eylul ayinda basvurumuzu yaptik. Esim icin doldururken formu o sorulara bizde evet dedik. Ve hemen 2 gun icinde USCIS tarafindan o sorulara aciklama istendi ve Bende esimin E-devlet uzerinden aldigimiz askerlik belgesini tercume ettirerek sisteme yukledim. Su anda interview tarihi bekliyor esim Ben ise 2 hafta sonra interview e girecegim 😊
-
@Ryback merhabalar benim oglumun kimligi yeni ben onu yukledim ve benden baska belge istenmedi. Ama ben yinede Turkiyeden Birth Certificate cikarttirdim basvurduktan sonra her ihtimale karsi. 2 hafta sonra interview var. extra bisey istenirmi bilemeyecegim deneyimimi aktaririm. Ilk basvuru icin yeni kimlikleri tercumeye gerek yok.
-
@Ege cok tesekkurler. bir an once vatandasligi almanizi dilerim.
-
@sedef teşekkür ederim bilgi için
-
@Ege ben, o soruya hayır demeyi düşünüyorum, sorun olursa ben soruyu yanlış anlamışım derim :)
-
@Malkoç-Ömer rica ederim ne demek. Umarim sorunsuz atlatirsiniz bu donemi
-
Herkese merhaba
Uzun suredir merak ettigim bir sey var.Simdi lottery ile amerikaya gelip gerekli sartlari saglarsak 5 yil icinde vatandasliga basvurabiliyoruz.Ancak abd vatandasi ile evlenen gerekli sartlari saglarsa 3 yil icinde vatandasliga basvurabiliyor.Soru:
Peki lottery ile amerikaya gelip 1-3 yil icinde amerikan vatandasi ile evlenen birisi vatandasliga daha derken surede basvurabilir mi ? Statusu ne olur ? Veya statusu degisir mi ? Herkese simdiden tesekkurler -
@denizci hayir statusu degismez. Amerikan vatandasi ile evlenip green card almaya hak kazandiysaniz 3 yil, lottery ile aldiysaniz, daha sonradan amerikan vatandasi ile evlenmis olsaniz bile 5 yil sonra vatandasliga basvurabiliyorsunuz.
-
@Ryback bende merak ediyordum teşekkürler :) sonuçta bir statü değiştirme lafı olunca forumda
-
@Ryback evet 4 mayıs 2015'te giriş yapmıştım
-
@Malkoç-Ömer, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
Of sen tarihi yazinca ampul yandi bende cok fena ben 24 martta girdim. 90 gun oncesi oldugunu da biliyodum nedense 24 marti bekliyodum basvurmak icin 😀
-
@goodluck O zaman bol şans 😊
-
@Ryback En azindan kafamizdaki soru acikliga kavusmus oldu.Tesekkurler
-
@goodluck, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
@Malkoç-Ömer, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
Of sen tarihi yazinca ampul yandi bende cok fena ben 24 martta girdim. 90 gun oncesi oldugunu da biliyodum nedense 24 marti bekliyodum basvurmak icin 😀
olsun zararin neresinden donulse kardir :)
-
@Malkoç-Ömer Siz bilirsiniz. Bende crazycell e sormustum o boyle cevap vermemi soylemisti. Bakalim esim hala interview tarihi bekliyor. Deneyimimizi aktaririm. Iyi sanslar. 😊
-
Do you owe any overdue federal, state, or local taxes? Benim $17500 gecen yildan tax borcum var. ilk sorum bu tutar overdue mu? Ikinci sorum eger overdue ise yes diyip aciklamaya taksite baglatip odedigimi belgelerinin elimde oldugunu yazmam yeterli olur mu?
***edit: bi an heyecan yaptim 😀 overdue yu yuksek tutar gibi algiladim. Vadesi gecmis demek o yuzden sorunun cevabi no olacak
-
Do you owe any overdue federal, state, or local taxes? Benim $17500 gecen yildan tax borcum var. ilk sorum bu tutar overdue mu? Ikinci sorum eger overdue ise yes diyip aciklamaya taksite baglatip odedigimi belgelerinin elimde oldugunu yazmam yeterli olur mu?
***edit: bi an heyecan yaptim 😀 overdue yu yuksek tutar gibi algiladim. Vadesi gecmis demek o yuzden sorunun cevabi no olacak
yes deyip aciklama yapmalisiniz :)
hatta ilgili belgelerin ve yazismalarin da fotokopisini yuklemelisiniz. -
@crazycells, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
yes deyip aciklama yapmalisiniz :)
hatta ilgili belgelerin ve yazismalarin da fotokopisini yuklemelisiniz.Nasi yani 😮 ama overdue vadesi gecmis demek degil mi? Vadesi gecmedi ki. Taksite baglattim. Iki odemesini de yaptim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum