DV2021 Bekleme Odası
-
@ejay hocam sağolun ben 50 yaşında admım.bu gibi insanlar bol keseden yazıyor.bu yaşta biz göçmenliği bile göze alıp ülkemizi bırakıp gitmeyi düşünüyoruz sırf çocuklarımız için.ama bunu anlayamıyorlar ben ona üzülüyorum.bilmiyorki bir gün kendiside evlenecek çoluk çocuğa karışacak o zaman bizi anlar...
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ejay hocam sağolun ben 50 yaşında admım.bu gibi insanlar bol keseden yazıyor.bu yaşta biz göçmenliği bile göze alıp ülkemizi bırakıp gitmeyi düşünüyoruz sırf çocuklarımız için.ama bunu anlayamıyorlar ben ona üzülüyorum.bilmiyorki bir gün kendiside evlenecek çoluk çocuğa karışacak o zaman bizi anlar...
ya abi nerden evlenecek bu yaşına baksana bu yaştan sonra kim bakar böyle birine gerçi abd ye gidebilirse kendisi gibi redneck birini bulabilir belki.
-
@Rhonster ekran görüntüleri var istediği kadar silsin. Şikayet edeceğim savcılığa biraz aklı başına gelir
-
Neyi silmisim paylas
-
@ejay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster ekran görüntüleri var istediği kadar silsin. Şikayet edeceğim savcılığa biraz aklı başına gelir
savcılık şey diyormuş " bu adam boşluk boşluklarla mı uğraşacaz zaten bu yaşa kadar gelmiş bir baltaya sap olamamış kendi hayatından memnun değil diye etrafındakilere tükürüyor onların tepkilerinden zevk alıyor boş verin boş bir hayat yaşayıp gidiyor zaten diye :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Evliler gitmesin bekarlarin onunu acin.turkiyede evlenmek demek su demek: bu ulkenin yamuklugnu kabul ediyorum fakat uremek zorundayim..ulkeden umudu olmadigindan nice iliskileri reddeden elizabetlere sarilan dil bilen adaptasyon sorunu olmayan gencler var.Sen ise hem dil bilmiyon hemde kezban karini goturuyon. Period...
Boşların kralı yine boş yapıyorsun görüyorum da :)
@Calibraturbo ahanda bunu kıvırtkan.
-
Aynen hocam herşey çocuklar için. Ne anlasın bu adam sorumluluktan.
-
savcılık şey diyormuş " bu adam boşluk boşluklarla mı uğraşacaz zaten bu yaşa kadar gelmiş bir baltaya sap olamamış kendi hayatından memnun değil diye etrafındakilere tükürüyor onların tepkilerinden zevk alıyor boş verin boş bir hayat yaşayıp gidiyor zaten diye :D
Sanıyor silince herşey bitiyor ☺️ gelip evden ifade vermeye alsınlar kadına yönelik sözlü şiddet ten görürüm onun klavye delikanliligini👍
-
@ejay boşverin hocam uğraşmayın.saygılar
-
Sanıyor silince herşey bitiyor ☺️ gelip evden ifade vermeye alsınlar kadına yönelik sözlü şiddet ten görürüm onun klavye delikanliligini👍
internet herşeyi kaydediyor en güzel yanı da bu :D
-
@ejay boşverin hocam uğraşmayın.saygılar
abi bizler boşver dedik diye bunlar böyle ayakta.
-
bu kadar boş ve anlamsız bir cümle duymadım ne demek evliler katılmasın bunu hangi hak ile yada hangi kafa ile yazdın ? kendin gibi yazdığın yazılar boş ve anlamsız altı boş vede gereksiz. insanların sabrı sınama insanları kışkırtma boş beleş düşüncelerini kendine sakla insanların senin düşüncelerine yada anlamsız boş yorumlarına ihtiyacı yok.
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bu kadar boş ve anlamsız bir cümle duymadım ne demek evliler katılmasın bunu hangi hak ile yada hangi kafa ile yazdın ? kendin gibi yazdığın yazılar boş ve anlamsız altı boş vede gereksiz. insanların sabrı sınama insanları kışkırtma boş beleş düşüncelerini kendine sakla insanların senin düşüncelerine yada anlamsız boş yorumlarına ihtiyacı yok.
boss sakin ol lazımsın bize :D
-
@crazycells sayın crazycells gereğini yapacaktır artık bu arkadaş için zaten 1 değil 2 değil 3 değil sürekli böyle hakaretler laf atmalar kışkırtmalar .
-
@Rhonster sakinim çok şükür kardeşim ;)
-
@Calibraturbo lütfen bir bayan olarak rica ediyorum. Saygı olur mu cinsiyet ayrımı yapmadan saygı lütfen...
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster sakinim çok şükür kardeşim ;)
iyi iyi :D
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Calibraturbo lütfen bir bayan olarak rica ediyorum. Saygı olur mu cinsiyet ayrımı yapmadan saygı lütfen...
abla boşver anlamaz bu tipler.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Siz bu arkadaşın ne yazdığını okudunuzmu ablacığım.evli olanlar müraccat etmesin diyor kendisi.sanki karar makamı kendisi
-
Iletileri ben sildim arkadaslar, bilginize.
Sayin @Calibraturbo , yazdiginiz cinsiyetci ifadeler nedeniyle sizi 1 haftaligina dinlendirelim. Lutfen bu surecte sakinlesin ve baskalarinin yapacaklarina karismayin. Siz forumda yazinca, ister istemez insanlar uzerine aliniyor, siz bu durumda 'ben kimseyi ozel olarak kastetmedim' diyemezsiniz. Ben evli olsaydim, ben de ustume alinirdim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum