DV2021 Bekleme Odası
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Iyi günler dilerim herkese.. gününüz Aydin ola :)
Günaydın ablam hayırdır yeni mi uyandın
Onun gibi bisey uyku denilirse 🤗 bu aralar fazla aktiv degilim :) 1 ayim kaldi ondan sonra 7/24 sahalardayim 😂
-
@aysegul Bizde bu tur davranislar artik bagisiklik yapti, acikcasi takmamaya calisiyoruz ama insani ister istemez uzuyor.
-
@MySea demekki sadece Tr den değil Türklerden de kaçıyorlar :) ne çektiler beee :)
-
@haymatlos_ Vaktinizi bosa harcamayin o video ile... tutarli degil...
65inde kepenk idireceksem...
Turkiye'de ki emekliligi bir sekilde bitiririm. Zaten az kaldi...
Gecen ay yeri paylastigimiz abi emekli oldu... 1200 dolar maasi var...
Calismayacaksam ve coluk cocuk sorunum yoksa...
Donerim Turkiye'ye... 8-10 arasi maasin olur... Esinde benzer durumda ise... 15-20 arasi...
Tad alma duyusu azalmis, dunyevi keyifler yarim tat veriyor, guc az, eklemler tikdirdiyor :) Yeter herhalde bu para :D
-
@semavi
20 li yaşlarda da bile yeter o para 😀
Sizin bu planınıza ek
Güzel bir karavanla güzel ülkemizin karış karış her yerini gezmek ve belli süre o bölgelerde yaşamak isterdim -
@karakartal1453 @MySea aslında öğretmenlerde biliyor o ödevlerin öğrencileri tarafından yapılmadığı. Ancak neden böyle sistem kurulu anlamak mümkün değil
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif gramı şuan 300 galiba, iran abd durumlarından dolayı 350ye vuracak diyorlar(az önce okudum birşeyler), acaba dolara değil de altına mı yatırım yapsam diye düşündüm valla 😁😁
Bana da öyle geldi ama artık aklım almıyor neyin ne olacağı hiç belli degil tam bir güvensizlik ortamı hakim ne yazıkki 🤔
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Iyi günler dilerim herkese.. gününüz Aydin ola :)
Günaydın ablam hayırdır yeni mi uyandın
Onun gibi bisey uyku denilirse 🤗 bu aralar fazla aktiv degilim :) 1 ayim kaldi ondan sonra 7/24 sahalardayim 😂
O zaman elinden geldiğince dinlen anlaşılan 1 ay sonra bunun acısı çıkacak 🤣
-
Günaydın güzel insanlar
-
@semavi imrenerek baktığım ve düşüncelerine değer verdiğim bir insansınız (video ile vaktimi harcamadım şöyle karşıma çıktı ne diyor diye baktım paylaşmak istedim) evet tr den emeklilik benimde yaşa bakıyor zaten herhalde gelirsek çıkarsa orada da şartlar olursa emekli olabilirim ama @MySea nin dediği gibi para çalışırken yapılan birikim oluyor emeklililik zamanı her gününüz güzel geçsin ve kolay gelsin
-
günaydın herkese bekleyenlere umut edenlere kolay gelsin
-
Biri şafak patlatsin 😈
-
günaydın forum ahalisi herkese kolay gelsin.
-
Bu ileti silindi! -
kimse yok herhalde
-
@gariban
sayıyorlar -
heee sayıyoruz da geçmiyor zaman :)))
-
Eğer yanlış, doğru olmayan veya geçersiz bir pasaport numarası girerseniz dosyanız diskalifiye olur
veya DV başvurunuz reddedilir yönergede yazan bu benim anladığım bu elemeyi kcc ye evraklar gönderildiğinde yapacaklar çünkü mülakatta bunu yapacak olsalar zaman kaybı ve sıranın yavaş ilerlemesi gibi sorun olurdu herhalde -
@haymatlos_ Yanlışlıkla bir iki rakam yanlış girmişsen ne olacak, insanız sonuçta, sistem kabul etmezdi bence yanlış pasaportu
-
@Kedicik1616 yanlış doğru ayrımı yapılmadığı bildiğim kadarıyla başvuruda ama sahte olmayan girilmişse o zaman eleniyor zaten pasaport tarihi de girdiğin için yanlış girmeni anlarlar ama 2020 başlangıç tarihli pasaport olursa elinde o zaman elerler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum