........
-
........
-
değerli abimiz barış manconun gülpembe şarkısına aşığım gençliğimiz barış abinin şarkılarıyla geçti 90lı yıllar
-
Gencligimiz Baris Manco'nun sarkilari ile gecti, cok guzel anilarim var. Kendisini Mersin'de bir konseri sirasinda ve on provasinda canli dinleme firsatim da olmustu. Ne guzel zamanlardi o zamanlar...
-
Gün içinde elime ulaşan Barış Abi'mizin İşte Hendek İşte Deve 45'liğini dinlerken foruma bi bakayım dedim, başlığı gördüm. Güzel rastlantı oldu. Hatırlatma için teşekkürler @gokcell
-
adam gibi adamdı çoçukları severdi dünyayı gezerdi şimdiki gezi proğramlarına hem öncülük yapmış hemde onlardan kat kat iyiydi müzikleri de efsaneydi güzel adamın
-
........
-
Barış Manço denince aklıma gelen Yeleli Bozkurt tanımlaması ve tabikide Adam Olucak Çocuk. yaptığı ve seslendirdiği her şarkının sözleri derin anlam ve mana içeriyor. mekanı Cennet olsun
-
........
-
Barış manço'yu dinlemek nedendir bilmem ama rahatlatıyor beni
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum