Amerika'da aldığınız en yüksek bahşiş ne kadar?
-
https://www.haberturk.com/2020-bahsis-kampanyasi-23-dolarlik-hesap-icin-2020-dolar-bahsis-aldi-2554967 bu haberi görmüşken merak ettim amerikada ki dostlar ne kadar aldı ki :))
-
En yuksek 20 dolar almistim ben :)
-
@Edelweiss 2020 de daha bol olsun :))
-
Uygulama uzerinden 40$. elden 190$.
-
980 dollar waltham massachusetts'de server olarak calisirken 2 servere pay edilmisti.
-
@Burak-Erdoğan sanırım 2020 lottery olunca yeni göcmen olacaksınız
-
@haymatlos_, içinde söyledi: AMERİKA'DA ALDIĞINIZ EN YÜKSEK BAHŞİŞ NE KADAR?
@Burak-Erdoğan sanırım 2020 lottery olunca yeni göcmen olacaksınız
umudumuz o yönde, j1 vizesi kapsamindaydim 2019'da geri döndüm şuan.
-
bana kimse bişey vermedi markette calışırken
-
@yapay-zeka markette veriyorlar mı?yani hep cafe uber vs. duyunca
-
Markette vermezler. :)
-
@Edelweiss o zaman gidince bahşiş alacağımız işlerde çalışalım (loto çıkarsa)
-
@haymatlos_ Size kalmis :)
-
bu bölümle alakasız diye gündemde açmıştım 😂😂
-
@haymatlos_, içinde söyledi: Amerika'da aldığınız en yüksek bahşiş ne kadar?
bu bölümle alakasız diye gündemde açmıştım 😂😂
yok, bence oldukca uygun :) Sohbet konulari arasinda kaynamasin, bu bolume giren uyeler de bu basliktan cok bilgi edinebilirler :) o nedenle bu kisma tasidim sayin @haymatlos_
-
Florida'da yasarken, bir arkadasi ziyaret ettigim sirada, kapinin onunde otururken sokagin karsisindaki eve yasli bir kadinin koliler icinde market alisverisi tasimaya calistigini gormustum. Gittim ve arabasindan tum esyalarini evinin icerisine kadar tasimasina yardim ettim. Kendisi Ermeni asilliymis ve annesi/babasi daha once Osmanli zamaninda Turkiye'de yasamislar. Bana hem Turk kahvesi yapip ikram etmisti hemde $100 vermisti.
-
Thanksgiving da bir gunde 250 dolar aldim
-
50 dolar 😀
-
Isyerimdeki gecen yil ise baslayan bir arkadas daha onceden barmenlik yapiyormus. Simdide haftasonlari bazen bir bazen iki gece barmenlik yapiyormus. Ustelik sadece 5 veya 6 saat calisiyormus gecede. Dun aksam calistigi bara gittim. Oldukca kalabalikti. Biraz takildim yaninda. Gecede ortalama $200-300 arasi yapiyormus.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum