Güzel özlü bir söz bırak
-
Seni iki şey anlatır. Hiçbir şeyin yokken gösterdiğin sabır, her şeyin varken sergilediğin tavır.
-
Gençliğe güvenip vakit erken derken, belki de elveda bile diyemezsin giderken. Necip Fazıl Kısakürek
-
Umut; insanın vazgeçemediği illüzyon. Aynı anda en büyük güç ve en büyük zayıflık kaynağınız.
-
Toprak gibi olmalısın. Ezildikçe sertleşmelisin. Seni ezenler sana muhtaç kalmalı. Hayatı sende bulmalı.
-
Bir gün umudunuz kırılırsa, sağlam olan yerinden umut etmeye devam edin. Çünkü umut her şeydir.
-
Hayatta öyle insanlarla birlikte olacaksın ki; onlar için ‘İyi mi?’ diye sormadan ‘İyi ki’ var diyebilesin!
-
Bana ‘Nerelisin’ diyorlar. Seni gösterip ‘Oralıyım’ diyorum. Sana ‘Nerelisin’ diyorlar; ‘Oralı’ bile olmuyorsun.
-
Dili, dini, rengi ne olursa olsun iyiler iyidir. Hacı Bektaşi Veli
-
Düşmanın en büyük hilesi dostluğudur.
-
Dost; göze sezdirmeden gözyaşı silendir.
-
Senin derdini baştan savan değil senin derdini kendi derdi gibi görendir dost.
-
Zayıf noktanız insanlara dostluk göstermenizse siz dünyanın en güçlü insanısınız.
-
“Seni seven tek bir insanın olması bile harikadır.”
-
“İçinden ne zaman birini eleştirmek gelse, bu dünyada herkesin senin sahip olduğun üstünlüklerle doğmadığını anımsa, yeter.”
-
Kalbimi kıran bana yaIan söyIemiş oIman değiI, bir daha sana inanmayacak oImam. -Victor Hugo
-
"Söylemeye çalıştığım, bazen gitmek gerekir. Bazen insanlar senin etraflarında olmanı hak etmiyorlardır."
-
Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum