Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

214b ile red sonrası yeniden başvuru

Benzer Başlıklar

• Macaristan Turist Vize Basvuru Sureci

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    6
    1 Oy
    6 İleti
    276 Bakış
    A
    @ATS16 Tekrardan merhabalar, Randevumu aldim, islemlerimi ilerlettim. Tekrardan yardimlariniz icin cok tesekkur ederim. Macaristan'da bugun itibariyle en erken randevu tarihi 4 Eylul olarak gozukmekte. Bilginize.
  • 2023 Turistik Vize Red Oranları

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    4k Bakış
    Mehmet Can 0M
    Selamlar, 2023'te vize vermiyorlar, seçim dolasıyla v.s. muhabbetleri çok duymuştum çevremde fakat önceki seneye gören oran pek değişmemiş. Tabi bu oran 2013'te %10 civarı olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. 2023 : 20.59% 2022 : 19.96% 2021 : 13.70% .. .. 2013 : 10.3% https://travel.state.gov/content/dam/visas/Statistics/Non-Immigrant-Statistics/RefusalRates/FY23.pdf https://travel.state.gov/content/dam/visas/Statistics/Non-Immigrant-Statistics/RefusalRates/FY22.pdf
  • 0 Oy
    6 İleti
    754 Bakış
    B
    Arkadaşlar f1 dan dün red aldım, b1/b2 turistik vizem var , 2022 ve 2023 yıllarında ıkı şer haftalık giriş çıkışım var. Sizce tekrardan giriş yaptığım da bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Bostonda bir dil okulundan red aldım , tekrar bostona giriş yaparken bir sorun olur mu ? Yaşayan arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum🙂
  • 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    56k Bakış
    N
    Merhaba kızım için ds 160 formunu doldurdum. Ancak vize ücretim 1 yılı geçtiği için yanmış olsa da haftaya ankarada randevum var . Tekrar hem kendime hem kızıma vize ücreti yatırmak istiyorum. Ancak ais hesabım aktif görünmüyor. Kızıma yeni hesap açıp mı yatırmalıyım. Ya da kendime nasıl vize ücreti yatıracağım yeni hesap açarsam randevum iptal olur yeni randevu gerekir diye bir yorum okumuştum Acil yardımcı olacak varsa çok sevinirim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k