DV2021 Bekleme Odası
-
Günaydın
-
@Kedicik1616, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar ben başvuru yaparken fotoğraf yüklemeyi biyometrik fotoğrafı elime alıp doğrudan iPhone ile net bir şekilde çektim ve boyutunu internette düzenledim öyle yükledim, kabul etmiyordu sonunda boyutu doğru yaptım ki kabul etmişti, bakıyorum bazı arkadaşlar evde çekim falan yapıyor hususi, fotoğrafın önemi nedir, burada çıkan bir arkadaş mezuniyet fotoğrafını yüklediğini gene de talihli olduğunu yazmıştı..
aslında fotoğraf çok büyütülecek bir mesele değil bunu bu kadar anlaşılmaz kılan danışmanlık firmalarıydı. ben mesela eşim kızım oğlum ve kendi resmimi evde çektim. sadece senden istediği şey resim kritelerine uyman hepsi bu kadar. bu arada hoşgeldin aramıza.
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın
günaydın kardeşim sabah sabah çok yordum yine. hakmı revamı bu kadarı :)
-
selamun aleyküm günaydın gençler ve kendini genç hissedenler mutlu huzurlu güzel bir gün yaşamanız temennisiyle ALLAH kolaylık versin kolay gelsin. eksiciler sizede selam
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hergün storylerde oradaki kütüphanelerin güzelliğini (çocuklar için olan kısmını özellikle kastediyorum, şimdi kimse çıkıp bozdo do çok gozol kotophonolor vor gotsonozo bıdı bıdı laf etmesin diye yine notumu düşeyim😎) gördükçe bana şunu yaptıracaklar en sonunda, alıcam iki bıdığımı da gidicem sınır kapılarına dayanıcam, o kütüphanelerin çocuk bölümlerinden yararlanmak insanlık nâmına bütün dünya çocuklarının hakkı, benim iki kuzumun günahı ne Allah aşkına, bi çekilin önümden bak Allah adı verdim dicem 😂😂 gerçi bu son cümleyi söyleyince pek olumlu etkisi olmaz ama olsun ben her türlü denerim şansımı 😎
Ayşegül tatlım kaç yaşında senin bıdıklar 😁 Beraber götürelim 2 de bende var nasılsa 😁
Benim bıdıklarıda unutmayın 🤣
Ahhh unuturmuyım hiç çoluk çocuk çok keyifli olcak inşallah 🙏 @asilelif
-
@Hyller 3,5 yaşında ve 5 aylık ☺️
Benimkiler 3,5 büyüğü 5 yaşında 🎉🎉🎉 Sen konuyu biliyosun allahım amin @aysegul
-
@Hyller insallah gitmeden çocukların arkadaşları hazır
-
aman sabahlar olmasın kop kop
https://www.youtube.com/watch?v=SRWiqjgOyX0 -
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller 3,5 yaşında ve 5 aylık ☺️
Benimkiler 3,5 büyüğü 5 yaşında 🎉🎉🎉 Sen konuyu biliyosun allahım amin @aysegul
Benimkiler de biri 3,5 biri 14 yaşında
-
Hayirli sabahlar ve hayirli günler dilerim herkese🤗 allah kolaylik versin hepimize
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Hayirli sabahlar ve hayirli günler dilerim herkese🤗 allah kolaylik versin hepimize
-
@asilelif sanada kolay gelsin ablacım
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
amin kardeşim bilmukabele.
-
Bugünkü eksi yiyen talihlilerimizi açıklıyorum sıkı durun @HPX @aysegul @Oktay-İbiş veeeeee ben 🤣🤣🤣🤣 benim görebildiklerim bu kadar
-
Bugünkü eksi yiyen talihlilerimizi açıklıyorum sıkı durun @HPX @aysegul @Oktay-İbiş veeeeee ben 🤣🤣🤣🤣 benim görebildiklerim bu kadar
kim eksi veriyorsa karga gagalasın onu diyeceklerim bu kadar :)
-
Su eksici kimse kapikulenin otesi biryana bimden dost yogurt almak bile ruya olsun. Cehennem olsun
-
@Calibraturbo 👏👏🤣
-
@Calibraturbo bak öyle yazma Sen de yersin eksiği Sana da takar
-
Onemli degil bana eksi koymasi
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Onemli degil bana eksi koymasi
Zaten bizim içinde önemli değil biz tig e alıyoruz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum