DV2021 Bekleme Odası
-
Günaydinlaar.. herkese hayirli sabahlar.. iyi günler dilerim tüm abilerime ve ablalarima
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydinlaar.. herkese hayirli sabahlar.. iyi günler dilerim tüm abilerime ve ablalarima
günaydın kardeşim hoşgeldin bilmukabele.
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bugün amerikan konsolosluğunun önünden geçtim adamlar kadına şiddete hayır yazan büyük bir pankart açmışlar ve bayraklarını yarıya indirmişler helal olsun
👏👏👏kesinlikle helal olsun
-
@asilelif bizde hala kadının o saatte dışarda ne işi var diyen davarlarla uğraşıyoruz.😔
-
Bugün amerikan konsolosluğunun önünden geçtim adamlar kadına şiddete hayır yazan büyük bir pankart açmışlar ve bayraklarını yarıya indirmişler helal olsun
tebrikler ama dünyada kadına ilk seçme ve seçilme hakkını 1930 yılından itibaren çıkarılan bir dizi yasa ile önce Belediye seçimlerine katılma, sonra köylerde muhtar olma ihtiyar meclislerine seçilme hakkı tanınan kadınların milletvekili seçme ve seçilme hakları, 5 Aralık 1934'te Anayasa ve Seçim Kanunu'nda yapılan yasa değişikliği ile tanındı. gelişmiş ve çok gelişmiş ülkelerden önce kadına değer veren ülke Türkiyeydi şimdi ise tartışılır orasıda ayrı bir dert.
-
@asilelif birde hayırdır konsolosluk felan ne işin var oralarda alıştırmamı yapıyorsun havan kime :)
-
@Oktay-İbiş belki bir tanıdık bulur da 5 mayıs sonuçlarını kendine göre çıkarttır
-
@Oktay-İbiş @ayvalik10 bir hava artırmıyonuz ha 🤣
-
@asilelif senden böyle cevap beklerdim
-
@ayvalik10 buda abartı olmuş biraz sanki
-
@asilelif bizde ortası yok ki
-
@Oktay-İbiş @ayvalik10 bir hava artırmıyonuz ha 🤣
hava at tabiki kardeşim ama kazannca :) şimdi o moda girersin çıkması zor olur :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif senden böyle cevap beklerdim
kardeş sen dostmusun düşmanmı anlamadımki :)
-
@ayvalik10 buda abartı olmuş biraz sanki
onun ortası yok kardeşim ben anlayıp alışana kadar neler çektim bi bilsen :)
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
tebrikler ama dünyada kadına ilk seçme ve seçilme hakkını 1930 yılından itibaren çıkarılan bir dizi yasa ile önce Belediye seçimlerine katılma, sonra köylerde muhtar olma ihtiyar meclislerine seçilme hakkı tanınan kadınların milletvekili seçme ve seçilme hakları, 5 Aralık 1934'te Anayasa ve Seçim Kanunu'nda yapılan yasa değişikliği ile tanındı. gelişmiş ve çok gelişmiş ülkelerden önce kadına değer veren ülke Türkiyeydi şimdi ise tartışılır orasıda ayrı bir dert.
Vermiştir abim onu uygulayacak beyin uygulatacak kanun lazım🤔
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Vermiştir abim onu uygulayacak beyin uygulatacak kanun lazım🤔
beyin varda kullanan yok haliyle ALLAH emanet bir hayat yaşıyoruz.
-
@asilelif at hemşire at ben olsam kamp kurardım😂😂😂
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif at hemşire at ben olsam kamp kurardım😂😂😂
yok daha neler oldu olucak barbeküde yapsaydınız :)
-
@bidünya helal kimin arkadaşı 🤣
-
@Oktay-İbiş onuda yaparız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum