Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Community College

Önlisans ve Lisans Eğitimi
12 8 1.7k 10

Benzer Başlıklar

• Community College ve Üniversite (yaşam ve çalışma koşulları)

17
    0 Oy
    17 İleti
    2k Bakış
    akaraA
    @emirhankd anladım bence bir araştırma yapın derim Amerika hakkında hangi meslekler doygunluğa ulaşmış, hangilerinde sürekli eleman açığı var. Yazılım test uzmanlığından vazgeçmiş birisi olarak İnşallah herşey hayal ettiğiniz gibi olur.
  • Türk Community College?

5
    0 Oy
    5 İleti
    460 Bakış
    B
    @kingocali teşekkür ederim bir inceleyeyim
  • Türkiye'de üniversite okumak mı Amerika'da community college okumak mı ?

17
    0 Oy
    17 İleti
    3k Bakış
    ahmettyA
    @DewRM, içinde söyledi: Türkiye'de üniversite okumak mı Amerika'da community college okumak mı ? Merhaba. GreenCard 2022 kazandım. Florida'da 2 yıllık İç Mimarlık (Interior Design) okumak istiyorum. 2 yıl sonunda iç mimar olarak çalışabilir miyim? İlla 4 yıllık okullara gitmem mi gerekiyor? Sorunuzu ilgili başlıkta sorabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/category/11/mühendislik-ve-mimarlık
  • Community College kabul şartları?

Kilitli Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @lordbolton Community College kabul şartları? içinde söyledi: ABD de bu okullardan onay almak için neler gerekir? lise başarı diploması şartı var mıdır belirli bir düzey? Onlisans egitimi ile ilgili olarak su konuyu incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/221/önlisans-ve-lisans-eğitimi-başvurular-sat-ve-act-sınavları
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k