DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş biz onuda alırız mecbur 😟
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Hindistan'da bir araştırma şirketi 9 saat uyuyacak insanlar arıyorumuş tek yapman gereken uyumak mış Benim de aklıma Direk sen geldin 🤣
yaw he he yapmadığımız bir iş o kalmıştı onuda yapıcaz sayende bak dua ederim işler önüne yığılır sonra dersin abi bedduamı ettim duamı diye :) işten başını kaldıramazsın edeyimmi dua :)
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Tren istasyonuna geldim treni bekliyorum, amerikan bir aile bizim ufak sehiri gezmeye gelmisler ve memlekete dogru gidiyorlar.. var bu iste bi hayir
Evet bu bir işaret😄
Hayirlisi be ablam :) insallah diyelim 😆
-
@Oktay-İbiş tamam ya Allah Allah iyilikte yaramaz. Etme dua
-
@Oktay-İbiş biz onuda alırız mecbur 😟
alacaksın tabi ne yapıcaksın bu saatten sonra köye yerleşip sabahları soba yakmak yada tezek yapmak :) inekten süt sağıp süt peynir yapmak zor gelir :) kim bırakır klimalı doğalgazlı evi giderde köyde yaşar :)
-
@asilelif ikisini de aldım geldim😃kayınvalidemler geliyorlar yarın da onla konuşuyordum bu ara biraz zor gelirim ben foruma😂😂😂
-
@Oktay-İbiş tamam ya Allah Allah iyilikte yaramaz. Etme dua
ben edeyim bir dua sanada işlerin açılsın başını kaldırama hatta kafanı kaşıyacak vakit bulama hatta ve hatta iş aşkı ve şevki ile çalışki millete örnek ol :)
-
@aysegul mecbursun canım almaya sınırımızı deniyorlar bence ama asıl Allah askerî ücretlinin yardımcısı olsun
-
@bidünya 😟😟😟😟
-
@asilelif ikisini de aldım geldim😃kayınvalidemler geliyorlar yarın da onla konuşuyordum bu ara biraz zor gelirim ben foruma😂😂😂
kardeşim yarında gel ondan sonraki günde beni burada tek bırakma bu işi boşladıkça yada işi bittikçe bana sarıyor. yok hindistan uyumak felan
-
@Oktay-İbiş giderim bak
-
@Oktay-İbiş giderim bak
buda moda oldu giderim bak nereye gideceksin gittiğin yeri söylede kartpostal atalım sana :)
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
kardeşim yarında gel ondan sonraki günde beni burada tek bırakma bu işi boşladıkça yada işi bittikçe bana sarıyor. yok hindistan uyumak felan
Artık ne kadar gelebilirsem bilemiyorum abi. İdare edin birbirinizi yokluğumda😂😂😂
-
@bidünya teftiş mi var 🤣🤣
-
@Oktay-İbiş 🤣🤣
-
Artık ne kadar gelebilirsem bilemiyorum abi. İdare edin birbirinizi yokluğumda😂😂😂
ALLAH yardımcın olsun kardeşim ve yardımcımız
-
@Oktay-İbiş çok kötüsünüz ha
-
@bidünya teftiş mi var 🤣🤣
Hahahaha olabilir de belli olmaz😂yok bee 17.5 yıl olmuş neyimi teftiş etcekler. Kalabalık olunca malum iş güç bitmez. Hee bi de demesinler geline bak bak telefondan başını kaldırmıyor😂😂😂
-
@bidünya ev temizlenecek yemek yapılacak alışveriş yapilacak kaynana gezdirilecek bu haftaki iş listen 🤣
-
ALLAH yardımcın olsun kardeşim ve yardımcımız
Amin amin 🙏 iyidir beyhanım has kızdır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum