DV2021 Bekleme Odası
-
süper loto oynadım kesin çıkacak diye hissediyordum ama artık hissetmiyorum numaranın birini yanlış yazmışım uh :( 5 bilecez gördün mü .
-
@Rhonster 5de iyi verir heralde
-
@dmrtkn ilaç gibi gelir 5 te şu durumda ama olsun 6 varken :(
-
@Rhonster inşallah çıkar
-
Cok para da iyi degil aslinda. Gonlunuz zengin olsun yeter!
-
Selamun Aleyküm cümleten günaydın sabah şerifleriniz hayr olsun şerler def olsun. okuyanlara zihin açıklığı ufak yavrularımızada sakin uslu olmak nasip olsun. çalışanlara ALLAH kolaylık versin. kendi işi ile ilgilenenlere hayırlı işler olsun.
-
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
amin ALLAH razı olsun kardeşim sanada kolay gelsin
-
Günaydın hayırlı sabahlar bol kazançlar sağlıklı günler dilerim
-
Günaydın. Herkesin güzel dileklerine ben de katılıyorum.
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın hayırlı sabahlar bol kazançlar sağlıklı günler dilerim
eyvallah kardeşim...
-
@stras, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın. Herkesin güzel dileklerine ben de katılıyorum.
teşekkürler kaedeşim.
-
Herkese günaydın arkadaşlar sağlıklı mutlu bereketli bir gün diliyorum.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese günaydın arkadaşlar sağlıklı mutlu bereketli bir gün diliyorum.
amin inşallah.
-
günaydın herkese.
-
@bidünya sanada canım
-
@bidünya sanada canım
Sağolasın canım benim. Ama nasıl olacaksa artık bilmiyorum güne ağlayarak başladım. Kadın cinayetleri ile ilgili bir video izledim tesadüfen. Haber izlemekten kaçıyorum ama bir şekilde sosyal medyada da olsa karşına çıkıyor. Velhasıl gerçeklerden kaçılmıyor.
-
@bidünya evet düşünsene tam gözünden sakın yetiştir seninle arkadaş olacak yaşa gelsin sonra adi nin biri gelsin senin yıllarını verdiğin umutlar bağlandığın canının yarısını alsın
-
@bidünya evet düşünsene tam gözünden sakın yetiştir seninle arkadaş olacak yaşa gelsin sonra adi nin biri gelsin senin yıllarını verdiğin umutlar bağlandığın canının yarısını alsın
İnsanın zoruna gidiyor. Evladını ya da kendini onun yerine ya da ana babasının yerine koyuyorsun hiç bir şey yapamamak zoruna gidiyor.
-
@bidünya bu gibi insanlara ne yapılacağı belli de söylesem @crazycells bana kızar şimdi 🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum