DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş bir küpe koy arka bahceye göm 🤣
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX kalk bakayım okul var çabuk yüzünü yıka 😡
Off ya hahaha 🤗 disarisida -4 derece her yer buz olmus 🙈
-
@Oktay-İbiş eyvallah abicim
-
uşakların dişlerini ve göbek bağlarını gömdüm üstünede ağaç diktim :)yer yok bahçede maalesef :)
-
@HPX sabah sabah benim ufaklıkları kaldırmaya çabaladım burdada senle uğraşmayım çabuk elini yüzünü yıka okula gec kalıcan ( ayyy bu kelime resmen agzima yapıştı her gün soyleye söyleye)
-
Ölü yatırım 😆😆😆
-
@bidünya 🤣🤣🤣 olur mu ölü yatırım ileride lazım olur şimdi bu parayı nereye yatırırsa yatırsın bozdurup et alır en iyisimi gözünün önünde olmaması
-
@bidünya 🤣🤣🤣 olur mu ölü yatırım ileride lazım olur şimdi bu parayı nereye yatırırsa yatırsın bozdurup et alır en iyisimi gözünün önünde olmaması
😂😂😂
-
arkadaş her 3 lafından 2 si bana muhakkak :) senin müdüründe iş yok ben olucam kafanı işlerden kaldıramazsın habire iş verirdim sana :)
-
@HPX sabah sabah benim ufaklıkları kaldırmaya çabaladım burdada senle uğraşmayım çabuk elini yüzünü yıka okula gec kalıcan ( ayyy bu kelime resmen agzima yapıştı her gün soyleye söyleye)
Tamam tamam tamam ablam kalkip hazirlaniyorum :-) bide ben sana burda cektirmeyim deemiii :-)
-
@Oktay-İbiş tamam ahada yazmıyom küstüm ben size yazayım diye kimsenin yanına gitmiyom lak lak etmiyom zamanımı size ayırıyom hem çalışıyom hem yaziyom siz benim degirimi bilmiyonuz
-
@HPX aynen çabuk kahvaltınıda unutma kafan dersi almaz bak 🤣
-
@Oktay-İbiş tamam ahada yazmıyom küstüm ben size yazayım diye kimsenin yanına gitmiyom lak lak etmiyom zamanımı size ayırıyom hem çalışıyom hem yaziyom siz benim degirimi bilmiyonuz
kaç dakika dayanabileceksin hadi bakim :)
-
@HPX aynen çabuk kahvaltınıda unutma kafan dersi almaz bak 🤣
Hahahaha aynen 😂 ac ac ders cekilmez yanii 🤣🤣
-
Herkese günaydın. Eskişehir'de an itibari ile lapa lapa kar var. Pamuk gibi.
-
@stras, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
günaydın kardeşim hoşgeldin gebze,de yağmurlu hava kar ne zaman gelir ALLAH bilir.
-
@stras, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydinlaar :) hayirli günler dilerim
-
yağan yağmuru izleyip fincandan çay yudumlamakta güzel oluyor :)
-
@asilelif gel gel nere gidiyon😃 kim sataşcak oktay abiye sen gidince 😂
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif gel gel nere gidiyon😃 kim sataşcak oktay abiye sen gidince 😂
29 dakika oldu yazmadı hayatından şüphe ediyorum kardeşim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum