Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC ile Üniversite Eğitimi Hk.

Kilitli Eğitim
7 5 330 4

Benzer Başlıklar

• Lise sonrası ABD'de eğitim.

Eğitim
    7
    0 Oy
    7 İleti
    273 Bakış
    Katzfiell_K
    @DenizMaths Bulunduğum ilde eğitim fuarı yapılırsa mutlaka giderim. Önümüzdeki aylarda TOEFL ve SAT'ye her türlü gireceğim bakalım.
  • Online Eğitim Siteleri

Eğitim
    1
    2 Oy
    1 İleti
    109 Bakış
    M
    Selamlar, Forumda yeniyim. Sizlere bu konumda online eğitim alabileceğiniz bazı siteleri tanıtmak istedim. 1)Udemy: Ülkemizde de çok popüler olan neredeyse hepimizin bildiği bir eğitim platformu. Bir çok farklı konuda Türkçe, İngilizce, Ücretli/Ücretsiz içerikler bulabilirsiniz. 2)Bilgeiş: ODTU'nün geliştirmiş olduğu ücretsiz bir eğitim platformu. Hem içerikleri izleyip hem de ödevleri yaparak sertifika alabilirsiniz. 3)Khan Akademi: Lise, Ortaokul, Üniversite dersleri arayan kullanıcılarımız inceleyebilirler. 4)Google Dijital Atölye: Özellikle dijital pazarlama konusunda ücretsiz ve Türkçe içerikler bulabilirsiniz. 5)Turkcell Akademi: Yazılım ve oyun geliştirme alanında ücretsiz ve Türkçe dersler bulabilirsiniz. 6)Duolingo: İngilizcenizi geliştirmek için ücretsiz kullanabileceğiniz çok güzel bir platform. 7)Youtube: Youtube'da ücretsiz olan bir çok kaliteli eğitim var. 8)BTK Akademi: Türkçe ve ücretsiz ülkemizdeki en kapsamlı platformlardan bir tanesi. Online eğitim arayan kullanıcılar için bu şekilde bir liste sunmak istedim. İstediğiniz siteyi inceleyebilirsiniz.
  • 529 üniversite tasarruf planı (college savings plan)

Eğitim
    12
    0 Oy
    12 İleti
    955 Bakış
    crazycellsC
    @fatih-duyus, içinde söyledi: 529 üniversite tasarruf planı (college savings plan) aylık ödeme tutarı için varsa eyalet ve/veya federal düzeyde plana katkının niteliği ne şekilde gerçekleşir, ailenin yatırdığına ek %....., veya ne yatırılırsa yatırılsın aylık/yıllık şu tutarı aşamaz gibi kısıtlar bulunuyor mu? teşekkürler evet, bu tur uygulamalar, kisitlamalar ve diger sartlar eyaletten eyalete degisiyor. O nedenle direkt su sayfadan genel bilgileri alip: https://www.sec.gov/reportspubs/investor-publications/investorpubsintro529htm.html daha sonra da yasadiginiz eyaletteki ilgili sartlari inceleyin.
  • Amerikan vizeleri ile ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi almak (Göçmen Olmayan Vizeler)

Sabitlendi Eğitim
    51
    2 Oy
    51 İleti
    10k Bakış
    FigenF
    GC sahibiyim . Yigenim B1/B2 Vizesi ile kisa bir sure icin ( 4-5 hafta ) yanimiza gelecek . Kendisi 11 Yasinda . Bu sure icinde Evimizin yaninda bulunan Public IlkOkula gitmesini ( 4 Hafta ) , hem biraz Ingilizce ogrenip hem Arkadas edinmesini istiyoruz . Okula durumu bie Email ile belirterek Guest Student olarak kabul ederlermi diye sordum , hemen kayit belgelerini gonderdiler . Sanirim istedikleri belge ve formlari doldurdugumuz takdirde kabul edecekler . Guest Student konusunu tam olarak anladilar mi bilmiyorum . Sorum su sekilde , Bu 1 ay icin Okula kayit ettirip , Misafir ogrencilik sonucunda TR ye donecek . Benim bunu yapiyor olmamin illegal bir durumu varmi ? Herhangi bir ceza , ihtar vs olurmu ? Yada en onemlisi Vatandaslik surecinde ortaya cikacak yada karsima cikacak bir durum olusur mu ? Ilginiz ve yanitlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim . @crazycells @Claudia-J-Muslu
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k