DV2021 Bekleme Odası
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş @bidünya ne kovuyonuz gitmiyom 🤣
tamam sen kal biz gidelim :)
-
@asilelif bugün işler az galiba :))
-
@Oktay-İbiş küserim bak gitmeyin ha aralarda kaybolabilirsiniz
-
@Oktay-İbiş 😟😟😳😳
öyle yapma öyle yapınca olmuyor :astonished_face:
-
@bidünya aynen bugün az
-
@Oktay-İbiş küserim bak gitmeyin ha aralarda kaybolabilirsiniz
vay arkadaş kovsak gitmiyor biz gidecez dediğimiz izin vermiyor :)
-
@bidünya aynen bugün az
arada uğrarız tamam zaten nereye gidecezki dön dolaş aynı yerdeyiz :grinning_squinting_face:
-
Tamam ben öğle yemeğine kaçıyorum
-
@Oktay-İbiş napayım fakir değince başka işaret gelmedi aklıma
-
@Oktay-İbiş napayım fakir değince başka işaret gelmedi aklıma
yemekte olmasa kalkmayacak yerinden :) yerinde olsam yemeği pc nin yanına koyar hem yer hemde yazardım :)
-
Bugünkü yemek listesi canınız çekmesin fikir olsun ıspanak mantarlı lazanya menemen ekşili köfte piliç çöp şiş
-
Bugünkü yemek listesi canınız çekmesin fikir olsun ıspanak mantarlı lazanya menemen ekşili köfte piliç çöp şiş
afiyet olsun :)
-
@Oktay-İbiş sizede abi
-
-
Arkadaşlar bunu genel olarak yazıyorum bana yazacağınız yazıları form üzerinden yazarsanız sevinirim özel olarak yazılan mesajları sevmiyor ve cevap vermiyorum
-
Arkadaşlar bunu genel olarak yazıyorum bana yazacağınız yazıları form üzerinden yazarsanız sevinirim özel olarak yazılan mesajları sevmiyor ve cevap vermiyorum
hayırdır sıkıntımı var ?
-
@Oktay-İbiş yok abi sadece burada yazılabilecek konuşmaların özel mesaj olarak yazılmasına kızıyorum özelden yazılmasından hoşlanmıyorum
-
@Oktay-İbiş yok abi sadece burada yazılabilecek konuşmaların özel mesaj olarak yazılmasına kızıyorum özelden yazılmasından hoşlanmıyorum
tmm birşey olursa @crazycells e mesaj at gerekeni yapar kardeşim.
-
@Oktay-İbiş ok abi şu anda sıkıntılı bir durum yok şükür ama sorulacak soruların özelden yazılmasınada gerek yok haksızmıyım
-
@Oktay-İbiş ok abi şu anda sıkıntılı bir durum yok şükür ama sorulacak soruların özelden yazılmasınada gerek yok haksızmıyım
aynen kardeşim bu senin en doğal hakkın üstelerse dediğim gibi yap....
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
55
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum