DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş boşver abi zaten içinden geçenler hepimizce malum gerek yok biliyoz nasılsa
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş daha et diyor ya 🤣
küçükken yani ben küçükken küçücüken minakken dedemin koyunları vardı onunda kuzuları o zaman başlamış et sevdam ve sevgim :) yani gözümün kestiği her şey benim için potansiyel ettir yenebilir sindirilebilir ehehehehe :)
benim küçük kızda öyle hayret ediyorum ona topraktan biten hiç bir şeyi sevmiyo kız :grinning_face:
yeşillikte severim mesela kuzu kulağı ,roka,maydanoz,tere,turp,sarımsak liste uzun şimdilik bu kadar :)
yok yok yanından geçmez bizimki
-
@Oktay-İbiş daha et diyor ya 🤣
küçükken yani ben küçükken küçücüken minakken dedemin koyunları vardı onunda kuzuları o zaman başlamış et sevdam ve sevgim :) yani gözümün kestiği her şey benim için potansiyel ettir yenebilir sindirilebilir ehehehehe :)
benim küçük kızda öyle hayret ediyorum ona topraktan biten hiç bir şeyi sevmiyo kız :grinning_face:
yeşillikte severim mesela kuzu kulağı ,roka,maydanoz,tere,turp,sarımsak liste uzun şimdilik bu kadar :)
yok yok yanından geçmez bizimki
benimde abim dünyanın en kral etini getir koy önüne yemez acaip değişik bir tip anası onu sipariş etmiş sanki öyle bir model :)
-
@Oktay-İbiş neden zamanda yemişsin beleş etleri şu anda ekonomik kriz var
-
@Oktay-İbiş neden zamanda yemişsin beleş etleri şu anda ekonomik kriz var
etin zamanı olmaz et ettir her zaman hele birde dinlenmiş etse orta ayar mangallayıp ardında sulu sulu götürüceksin :)
-
@bidünya Banu cuğum Oktay abi zengin o yüzden etona dokunmuyor kendimi onun yanında çok fakir hissettim
-
@bidünya Banu cuğum Oktay abi zengin o yüzden etona dokunmuyor kendimi onun yanında çok fakir hissettim
pis fakir :) arkadaş 2 niz dönüşümlümü yazıyorsunuz biriniz bırakıyor diğeriniz başlıyor :)
-
@bidünya Benim çocuklar da yemiyor ya çok fazla ayırt ediyorlar
-
@Oktay-İbiş aha daha da fakir hissettim
-
@Oktay-İbiş bir mangalcı da bizim evde var Hiçbir şey bulamazsa hafta sonu sucuk domates biber alıp Parka gidip mangal yapıp kahvaltıyı yaptırıp bize geri geliyor
-
@Oktay-İbiş aha daha da fakir hissettim
sanki sen fakirleştikçe ben dahada zenginleşiyorum :) tanışıyormuyuz acaba hangi golf kulübünden yada restaurantta kaşılaşmıştık nusrettemi yoksa :)
-
Ne golf u ne nusret i abi gömdükçe gömdün haaaa
-
@Oktay-İbiş bir mangalcı da bizim evde var Hiçbir şey bulamazsa hafta sonu sucuk domates biber alıp Parka gidip mangal yapıp kahvaltıyı yaptırıp bize geri geliyor
sucuk işi boş et olucak et hemide steak yada sırttan alınmış et :) güzelce mühürleyip yanında tereyağınıda bir kapta iyice kızdırıp tabağında keserken etinin üzerine kızmış tereyağını döküp kızarmasını izleyeceksin o dumanıda içine çekiceksin :) sonra lokum gibi eti kibar aynı zamanda nazikçe midene indiriceksin ürkütmeden :)
-
@Oktay-İbiş Hiç de bile boş iş değil sen sabah kahvaltısında karın üstünde sucuğu Hiç yedin mi mangalda
-
Ne golf u ne nusret i abi gömdükçe gömdün haaaa
estafurullah kardeşim :)
-
@Oktay-İbiş Hiç de bile boş iş değil sen sabah kahvaltısında karın üstünde sucuğu Hiç yedin mi mangalda
uludağda zirvede bir kere denemiştim soğuk şarap ile :) daha yazmim
-
ne pis fakiri fakfakiriz biz :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face:
-
@Oktay-İbiş adamdaki zenginliğe bak banu golf nusret uluduludağ şarap eheyyyyyy
-
ne pis fakiri fakfakiriz biz :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face:
en fakir benim aranızda :)
-
Yav hehe
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
55
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum