DV2021 Bekleme Odası
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş bir kere benim anam kafaya çalışmazdı
sen küçüktün çocuktun ya :)
-
@Oktay-İbiş Kış geldi ya artık evde kimsenin sümüğü durmaz
-
@Oktay-İbiş Kış geldi ya artık evde kimsenin sümüğü durmaz
ben 2 ahfta kadar grip oldum ama burnum tıkalı değildi bol karabiberli ballı limonlu çay ile kendime geldim. ilaç sevmiyorum çok mecbur kalmadıkçada kullanmıyorum ameliyat olduğumda bile antibiyotik ağrı kesiciyi kullanmadım.
-
@Oktay-İbiş Yeşillige yüklenirsen kesilmekten de kurtulursun
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif geçmiş olsun
Teşekkür ederim -
@Oktay-İbiş Yeşillige yüklenirsen kesilmekten de kurtulursun
hee ben ete devam edeyim o zaman et önemli etsiz olmaz protein lazım :)
-
@bidünya iyiyim şükür ufak tefek grip
Gecmis olsun ablam :)
-
@Oktay-İbiş et pahalı yımırta ye oda protein
-
@HPX teşekkür ederim ablacım
-
Kulağım dondu bu ne soğuk ya
-
@Oktay-İbiş et pahalı yımırta ye oda protein
etli yumurta yiyem ben o zaman ikisi bir arada :)
-
-
@asilelif geçmiş olsun canım dikkat et
-
@Oktay-İbiş daha et diyor ya 🤣
-
@bidünya sağol canım
-
küçükken yani ben küçükken küçücüken minakken dedemin koyunları vardı onunda kuzuları o zaman başlamış et sevdam ve sevgim :) yani gözümün kestiği her şey benim için potansiyel ettir yenebilir sindirilebilir ehehehehe :)
-
eti nerde buldukda yiyecez yavv kasım ayı raporuna göre türkiye de yoksulluk sınırı 6. 849 tl açlık sınırı 2.103 tl imiş. 2018 verilerine göre 16milyon kişi açlık 48 milyon kişi yoksulluk sınırında yaşıyormuş.( 4 kişilik aile)
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
küçükken yani ben küçükken küçücüken minakken dedemin koyunları vardı onunda kuzuları o zaman başlamış et sevdam ve sevgim :) yani gözümün kestiği her şey benim için potansiyel ettir yenebilir sindirilebilir ehehehehe :)
benim küçük kızda öyle hayret ediyorum ona topraktan biten hiç bir şeyi sevmiyo kız :grinning_face:
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
eti nerde buldukda yiyecez yavv kasım ayı raporuna göre türkiye de yoksulluk sınırı 6. 849 tl açlık sınırı 2.103 tl imiş. 2018 verilerine göre 16milyon kişi açlık 48 milyon kişi yoksulluk sınırında yaşıyormuş.( 4 kişilik aile)
ALLAH hepsine yardım etsin sofraları Halil İbrahim bereketiyle dolsun taşsın. . şimdi yazıcam siyasi olucak ben böyle konularda kendimi tutamıyorum neyse boşver.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
benim küçük kızda öyle hayret ediyorum ona topraktan biten hiç bir şeyi sevmiyo kız :grinning_face:
yeşillikte severim mesela kuzu kulağı ,roka,maydanoz,tere,turp,sarımsak liste uzun şimdilik bu kadar :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
57
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum