DV2021 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar Merhaba. Gününüz aydın olsun.
İlgili kişilerin tecrübelerinden ve duyumlarından yararlanmak isterim. GC çıktığını varsayalım.
Ben 20 senedir sigortacılık alanında memurum.
İktisat fakültesi mezunuyum.
4 Senelik özel banka tecrübem var.
Aynı zamanda açık öğretim Adalet ön lisans ve Bankacılık-Sigortacılık ön lisans mezunuyum. Halen de aşçılık okuyorum. İngilizce'de orta-alt seviyede.
Bu bilgiler ışığında GC çıktığında iş bulma durumum sizce nedir?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Herkese bol şans.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller ooo çok matematik😃ben hiç hesap kitapla uğraşamam stres olurum😅
Arada bakıyorum valla ne yalan söyliyeyim 🤭 Bir kaç gün sonra 4 ay yazacak mesela kaç gün olduğu önemli değil 😊😊 @bidünya
-
@stras, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar Merhaba. Gününüz aydın olsun.
İlgili kişilerin tecrübelerinden ve duyumlarından yararlanmak isterim. GC çıktığını varsayalım.
Ben 20 senedir sigortacılık alanında memurum.
İktisat fakültesi mezunuyum.
4 Senelik özel banka tecrübem var.
Aynı zamanda açık öğretim Adalet ön lisans ve Bankacılık-Sigortacılık ön lisans mezunuyum. Halen de aşçılık okuyorum. İngilizce'de orta-alt seviyede.
Bu bilgiler ışığında GC çıktığında iş bulma durumum sizce nedir?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Herkese bol şans.
iş bulma konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. aşcılık ile ilgili size fikir verebileceğini sanıyorum.
-
@Oktay-İbiş geçmiş olsun
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş geçmiş olsun
Teşekkürler kardeşim varol..
-
ıssız bir adada olsa idiniz yanınızda ne olmasını isterdiniz 3 şey isteyebilirsiniz de haydi :)
-
Herkese tunaydin. Okuya okuya vardim son sayfaya. 😊 Toplu cevap vereyim de okudugum anlasilsin. 😆 Sabah ogle aksam kahve 7/24 candir. Abi gecmis olsun aman dikkat tabureler bubi tuzagi. 😆 Yanima alacagim uc sey esim, ve iki oglum 🙏👍🖐️ ha bir de o issis ada American adasi falan olur olur ya issiz degildir falan o zaman da SSN sart 😆😆😆
-
oğlum gc ve telefon bir göçmeniniz adada mahsur kaldı diye ararım ofisi 😂😂
-
@Nicomedian4135, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese tunaydin. Okuya okuya vardim son sayfaya. 😊 Toplu cevap vereyim de okudugum anlasilsin. 😆 Sabah ogle aksam kahve 7/24 candir. Abi gecmis olsun aman dikkat tabureler bubi tuzagi. 😆 Yanima alacagim uc sey esim, ve iki oglum 🙏👍🖐️ ha bir de o issis ada American adasi falan olur olur ya issiz degildir falan o zaman da SSN sart 😆😆😆
teşekkürler kardeşim ucuz atlattık olan kaval kemiğimize oldu oda geçer zamanla :) kahvede Türk kahvesini tek geçerim her akşam düzenli içerim bir dal sigara ile iyide gider :)
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
oğlum gc ve telefon bir göçmeniniz adada mahsur kaldı diye ararım ofisi 😂😂
buda güzeldi :) şahsen ben düşsem öyle bir yere dahada kıpırdamazdım yerimden :)
-
@Nicomedian4135 tünaydın toplu cevap mantıklı aslında :grinning_face:
-
Eşim oğlum kızım yeter
-
@Oktay-İbiş ben kesin bolca kitap ve pili interneti bitmeyen bir telefon isterdim. Eşime sorsam o kesin oltasıyla mangalını ister:grinning_face_with_sweat:
-
-
@Oktay-İbiş ben bu üçünü nasıl bırakayım abiiii
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş ben kesin bolca kitap ve pili interneti bitmeyen bir telefon isterdim. Eşime sorsam o kesin oltasıyla mangalını ister:grinning_face_with_sweat:
:) şu elektronik eşyalardan kurtulun artık :)
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş ben bu üçünü nasıl bırakayım abiiii
bırakma tabi kardeşim aileyi 1 seçim olarak düşün kalır 2 seçim onlar ne olurdu mesela :)
-
@Oktay-İbiş yok ben kurtulamam abi. Eşim de diyor sen telefon bağınmlısısın diye evet öyleyim kabul ediyorum:grinning_squinting_face:
-
@Oktay-İbiş tohum olurdu herhalde ( yemek desem olmaz yemek biter ) birde çok sevdiğim 1 aile yada arkadaş
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
53
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum