DV2021 Bekleme Odası
-
@profaxes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Eşiminin arabuluculuk sınavına giderken zaten abd de avukatlık yapmayacaksın diyerek rahatlatmaya çalışmam, bu duruma sevinsek mi üzülsek mi😐 ve pazar günü burada ki tüm yorumları okumak.
Hakikaten böyle oldu 🙈 birşey alacakken bile diyorum ki aman boşver nasılolsa gidicez 🙈
-
@kaankocer
Texas valisi de engelli. Ama hiç bir engeli yok.
Asıl engel bizim insanlarımızın kafasında. Sen umudu kaybetme kardeşim. -
@elektra kitap kurdu mu demeliyim ☺️🙂
-
@dmrtkn valla ben nasıl geldim bilmiyorum :D
-
@haymatlos_ keşke :) öğrencilikteki gibi okuyamıyoruz artık
-
@mehmet-JS Çok doğru söylüyorsun abi Benim umudumu çok kaybetmeme sebep olacaklardı engelelimden dolayı almazlar vs dediler.. Ama ben engelliyim tekerlekli sandalyedeyim diye ayrım yapacakları aklımın ucundan geçmiyor
-
@kaankocer ayrım falan olmaz bence size bunu söyleyenler kafadan engelli işte bunları almıyolar kafa çalışıyosa sorun yok herkes kas gücüyle çalışacak diye bir kaide yok belki masabaşı çalışacaksın
-
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar iyi haftalar
-
Selamun aleyküm cümleten günaydın sabah şerifleriniz hayr ola şerler def ola. dertlilere deva hastalara şifa versin hanelerimiz huzur işlerimiz bereketli ola ALLAH Milletimizin yar ve yardımcısı olsun.
-
Günaydın herkese iyi haftalar arkadaşlar.
-
Günaydın, hayırlı sabahlar arkadaşlar ✋
-
Memlekette isminin önüne müdür , müdür yardımcısı , başkan gibi tanımlamalar gelince kendini bir şeymi zannediyor ? ölümsüz mü oluyorsun ? nedir bu atanmışlarla , seçilmişlerin sonradan görmelikleri insanlara tepeden bakmaları , kendini üstün görmeleri sende benim gibi ölümlüsün farkın ne ? 2 metre kefenle bir kaç kürek toprak atacaklar üstüne.
-
Günaydın cümleten 🙋♀️
-
günaydın herkese
-
Herkese günaydın hayırlı sabahlar bol kazançlar hayırlı mesailer sağlık lı sıhhatli bol gülücüklü haftanız olsun inşallah
-
@Oktay-İbiş valiyemi sinir olsun sende abi🤦🏻♀️
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş valiyemi sinir olsun sende abi🤦🏻♀️
kardeşim sadece vali olsa keşke bu serzeniş genel , yorumumda genel insanlara bir yetki yada sorumluluk verilince kimlik bunalımı yaşıyorlar olduklarından daha farklı zannediyorlar örnek olucakların köstek oldukları güçlünün güçsüzü ezmeye çalıştığı zenginin fakirin sırtına binip fakirin elindeki bir lokma ekmeğide aldığı bir dönemde yaşıyoruz. ALLAH sonumuzu hayr eylesin.
-
Herkese günaydın. Uzaktan izlediğim forumumuza yeni üye oldum. DV'ye üçüncü katılışım. Son derece faydalı bilgiler görüyorum. Giden ve gidecek arkadaşların engin tecrübelerine her zaman ihtiyaç vardır. Hikaye tadında okuyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@Oktay-İbiş amin abi amin
-
sabah radyoda duydum vali işi ne iş ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum