Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• çoçuğu okula gitmeyenin okulların öğretmelerin durumunu anlamsını beklemek hata.biz yaşadıklarımızı gördüklerimizi anlatıyoruz.

• ⭐⭐

@Oktay-İbiş abi çok guzel söylüyorsun bu arada abi diyorum ama kızmıyorsun umarım 40 yasinda bana abi diyor diye

• ⭐⭐⭐

@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

çoçuğu okula gitmeyenin okulların öğretmelerin durumunu anlamsını beklemek hata.biz yaşadıklarımızı gördüklerimizi anlatıyoruz.

biz çocuk sahibi olduğumuz için görmemiz gereken yerleri görüyoruz eleştiriyi seviyoruz ama iş eleştirilmeye gelince nedense değişiyoruz. inanıyorumki @Nothing-Man selçukta kendi nezdinde haklı sebeplerden ötürü düşüncelerini belirtmiş bunda kızılacak bir durum yok. ben her zaman şunu söylemeyi adet edindim benim düştüğüm duruma düşte bir gör bak neler oluyor :) bize lazım olan ve en çok ihtiyacımız olan şey sabır , hoşgörü ,tahamül , eleştiriye açık olmak , ve tatlı dil güler yüz ;)

• @asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Oktay-İbiş abi çok guzel söylüyorsun bu arada abi diyorum ama kızmıyorsun umarım 40 yasinda bana abi diyor diye

estafurullah kardeşim nasıl hitap etmek istersen öyle hitap edebilirsin. ALLAH,a şükür 40a geldik 50 ye nasip kısmet , 60 belki , 70 çok zor :)

• ⭐⭐⭐

Ooo bir geldim ki çok konu olmuş hepinize katılıyorum. Günaydın demekte geciktim biraz ama :( herkese mutlu günler. Bu arada dün ben Facebook grubunda okudum geçmişte bir amca 57 yaşında kazanmış 25 yaşından beri başvuruyormuş hatta kendi de kazanmamış son iki sene eşinin adına başvuru yapmış eşine çıkmış ama green kartı almışlar. Ve oğulları tam da 21 yaşındaymış yani azim önemli 🙈🙈🙈 bizde de birgün çıkacak 😁

• ⭐⭐

@Oktay-İbiş oyle deme Allah eşimiz colugumuz cocugumuzla sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inşallah hepimize

• ⭐⭐⭐

@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Ooo bir geldim ki çok konu olmuş hepinize katılıyorum. Günaydın demekte geciktim biraz ama :( herkese mutlu günler. Bu arada dün ben Facebook grubunda okudum geçmişte bir amca 57 yaşında kazanmış 25 yaşından beri başvuruyormuş hatta kendi de kazanmamış son iki sene eşinin adına başvuru yapmış eşine çıkmış ama green kartı almışlar. Ve oğulları tam da 21 yaşındaymış yani azim önemli 🙈🙈🙈 bizde de birgün çıkacak 😁

Hayat bir o kadar acımasız ama bir o kadarda yaşanılacak kadar güzelki :) darısı canla başla bekleyen insaların başına ;)

• @asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Oktay-İbiş oyle deme Allah eşimiz colugumuz cocugumuzla sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inşallah hepimize

eyvallah ama gelenede geri git diyemeyizki :)

• ⭐⭐⭐

@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Hayat bir o kadar acımasız ama bir o kadarda yaşanılacak kadar güzelki :) darısı canla başla bekleyen insaların başına ;)

Valla dün okuyunca çok sevindim ve dedim ki istemek hep istemek Allah yardımcımız da oluyor 🙏

• ⭐⭐⭐

İki çocuğumda lisede şehir değişikliğinden dolayı bir çokta okul değiştirdiler. Ben kendi adıma bu zamana kadar hiç öğretmen araştırmadım. Her zaman kısmette ne varsa o olsun dedim. Çok şükür her zaman da çok iyi öğretmenlerle karşılaştık. Saçma sapan insanlarda olmadı değil ama her sektörde işini iyi yapan ve yapmayan insanlar var ne yazıkki. Tabikş insan yetiştirmek başka bir şey. O ayrı mesele. Ama hiçbir şey tek taraflı olamaz. Sorumluluğu sadece öğretmene ya da veliye yüklemek sorumluluktan kaçmaktır bana göre. Evde eğitemediğin çocuğunu okulda öğretmen eylesin zihniyetinde olan insan da çok.

Eşimde bende çocukları hiç bir zaman not üzerinden değerlendirmedik. Her zaman gayretini çabasını takdir ettik. Küçük kızım 8 dönem takdir en sonunda da iftihar belgesiyle geldi. Büyüğü onur belgesi aldı. Lise üçüncü sınıfta dil öğrencisi. İngilizcesi öğretmeninin yanlışlarını düzeltecek seviyede. Küçüğü de arkasından geliyor ingilizcede. Okul süper devlet okulu bu arada öğretmenlerimiz mükemmel çocuk başarılı. Peki ya sonra.......

• Herkese Merhaba ara ara giriyorum işlerin yoğunluğundan bir değişiklik yada duyuru var mı

• ⭐⭐⭐

@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Valla dün okuyunca çok sevindim ve dedim ki istemek hep istemek Allah yardımcımız da oluyor 🙏

ben bir ara bir şey yazmıştım bir arkadaşta bana mukabele etmişti şu şekilde ayet yada hadis paylaşma demişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam yine söylüyorum

ALLAH kimseye yaşamayacağı şeyi hayal ettirmez ;)

• @bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

İki çocuğumda lisede şehir değişikliğinden dolayı bir çokta okul değiştirdiler. Ben kendi adıma bu zamana kadar hiç öğretmen araştırmadım. Her zaman kısmette ne varsa o olsun dedim. Çok şükür her zaman da çok iyi öğretmenlerle karşılaştık. Saçma sapan insanlarda olmadı değil ama her sektörde işini iyi yapan ve yapmayan insanlar var ne yazıkki. Tabikş insan yetiştirmek başka bir şey. O ayrı mesele. Ama hiçbir şey tek taraflı olamaz. Sorumluluğu sadece öğretmene ya da veliye yüklemek sorumluluktan kaçmaktır bana göre. Evde eğitemediğin çocuğunu okulda öğretmen eylesin zihniyetinde olan insan da çok.

Eşimde bende çocukları hiç bir zaman not üzerinden değerlendirmedik. Her zaman gayretini çabasını takdir ettik. Küçük kızım 8 dönem takdir en sonunda da iftihar belgesiyle geldi. Büyüğü onur belgesi aldı. Lise üçüncü sınıfta dil öğrencisi. İngilizcesi öğretmeninin yanlışlarını düzeltecek seviyede. Küçüğü de arkasından geliyor ingilizcede. Okul süper devlet okulu bu arada öğretmenlerimiz mükemmel çocuk başarılı. Peki ya sonra.......

ne mutlu sana ALLAH başarılarının devamını nasip etsin kardeşim :)

• @Oktay-İbiş sağol abicim Allah razı olsun. Ama asıl demek istediğim şey çok başarılı olsun ya da olmasın önemli değil. Sonra ne olacak. Bu çocuk varsayalım ingilizce öğretmeni olsa bu kez de kpss yds kredi borçları atanamama stresi....Sistem baştan bozuk.

@Oktay-İbiş sağol abicim Allah razı olsun. Ama asıl demek istediğim şey çok başarılı olsun ya da olmasın önemli değil. Sonra ne olacak. Bu çocuk varsayalım ingilizce öğretmeni olsa bu kez de kpss yds kredi borçları atanamama stresi....Sistem baştan bozuk.

zaten sistem zatı şahane olsa kimse amerikayı düşünmezdi :) inşallah hayır düşünelim hayır olsun kardeşim gün doğmadan neler doğar ;)

• @Oktay-İbiş hay ağzına sağlık ne güzel dedin👍

• @Oktay-İbiş 42 yaşındayım böyle şeylere kızacak yaşları geçtik. herkesin düşüncesine saygı duyarım. kişilere karşı bir yorumum olmadı olmazda .bir sorun hakkında konuşuyoruz.yaşadıklarımızı gördüklerimizi yazdım.
    evli olanlar göçmen ile araştırma yaparken farklı şeyleri araştırıyor .çoçukların okulu eğitim sistemi birçok şeye bakıyoruz.
    kanadaya göçeden bir aile çoçuğunun okul sürecini anlatıyor 7dk sonrasını izleyebilirsiniz. orada yapılanlar yapılması imkansız büyük bütceli şeyler değil.bizim çoçuklarımızda bu ilgiyi bu güzelikleri yaşama hakkına sahip.
    https://www.youtube.com/watch?v=nbg8tRB3e0k&t=791s

@Oktay-İbiş hay ağzına sağlık ne güzel dedin👍

eyvallah kardeşim.

• ⭐⭐⭐

@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Oktay-İbiş 42 yaşındayım böyle şeylere kızacak yaşları geçtik. herkesin düşüncesine saygı duyarım. kişilere karşı bir yorumum olmadı olmazda .bir sorun hakkında konuşuyoruz.yaşadıklarımızı gördüklerimizi yazdım.
    evli olanlar göçmen ile araştırma yaparken farklı şeyleri araştırıyor .çoçukların okulu eğitim sistemi birçok şeye bakıyoruz.
    kanadaya göçeden bir aile çoçuğunun okul sürecini anlatıyor 7dk sonrasını izleyebilirsiniz. orada yapılanlar yapılması imkansız büyük bütceli şeyler değil.bizim çoçuklarımızda bu ilgiyi bu güzelikleri yaşama hakkına sahip.
    https://www.youtube.com/watch?v=nbg8tRB3e0k&t=791s

haklısın kardeşim biz ebeveyn olarak bakıyorum farklı bir pencereden sen ve benim gibi çocuk sahibi insanlar çocuklarınındaha güzel daha rahat daha iyibir eğitim almalarını hakettikleri güzellikleri yaşamasının peşinde. lakin diğer taraftan 1 yada 2 üniversite bitirmiş bekar biriside daha farklı bir pencereden bakıyor belki anlatılmak istenen şey aynı ortak sorunlar düşünceler ama bakış açıları değişiyor.

• ⭐⭐⭐

hanımlar bana kızmasın ama abicim nedir şuakşama hangi yemeği yapayım yada ne yemek istersin sözü :) belki aramızda yemek seçen kişiler vardır bu çok doğal ve normal ama seçmeyenler için konuşuyorum akşama ne yersin hanım ne istersen onu yap yemek seçmem desemde illaki ne istiyorsun ne yapayım demenin mantığı nedir :) bende o zaman kuzu çevir diyorum dalgamı geçiyorsun dediği andan itibaren sanırım ben bir yerde hata yapıyorum diyorum yada zorla hata yaptırıyorlar diyorum kendi kendime :) sizdede bu durum varmı ?

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2021 Police Certificate İle İlgili Problem Yardımm

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -3 Oy
    2 İleti
    330 Bakış
    crazycellsC
    @mhmmdkvnci yeni baslik olusturmadan sorularinizi surada sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k