Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @Nothing-Man yapmayacak ozaman o işi.maaşının yetmemesinin faturasını öğrencilerine velilere kesemez.nekadar para okadar iş olan bir meslek değil öğretmenlik.gecen yıllarda bir arkadaşın çoçuğunun sınıfında öğretmen çoçukları dövüyormuş arkadaş öğretmenle konuşmaya gitti öğretmen eşimden boşanıyorum sıkıntılarım var demiş.eğitim için gidiyorlar çocuklar birilerinin stres topu olmak için değil.maaşı yetmeyen sorunu derdi olan onu yansıtacaksa okulda yapmasın o işi.

• @Oktay-İbiş Abi burada da Finlandiya örnek veriliyor, fakat onlarda ki genç nüfus ile bizdeki aynı değil maalesef.Bizim ile aynı nüfusa sahip Almanya, Fransa, gibi ülkelere heyet gönderilip kademeli şekil de adımlar atılmalı.

• @asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Ben bugün takmış gibi oldum bu odev konushna ama bunuda söylemeden geçemeyeceğim bazı veliler var ogretmene sürekli ya hocam neden az odev veriyorsunuz diyen ben şahsen bu tiplerden nefret ediyorum arkadaş az geliyorsa sana al bir yardımcı kitap çözsün çocuğun o kadarmı kafan çalışmıyor öğretmen senin çocuğuna ödev verince benimkine de vermiyor ama ben akşam eve gidince cocugumla zaman geçirmek istiyorum odev yapmak değil

o tipler sürekli bir şeyleri ispat kanıtlama derdindeler. çocuklarının başarıısını toplum içinde komşusunun yanında arkadaşlarının yanında anca övünme ile egosunu tatmin ederler.

• ⭐⭐

@dmrtkn iyi istirahatler

• @Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Oktay-İbiş Abi burada da Finlandiya örnek veriliyor, fakat onlarda ki genç nüfus ile bizdeki aynı değil maalesef.Bizim ile aynı nüfusa sahip Almanya, Fransa, gibi ülkelere heyet gönderilip kademeli şekil de adımlar atılmalı.

ben kendi bildiklerimi yazdım :) yeni bir yerli model ile ve bu işin bilim adamları , pisikolog ve de kendi alanında güzle işler başarmış eğtimcilerle olacağı kanısındayım.

• ⭐⭐

@Oktay-İbiş aynen abi ya bir gıcık oluyorum anlatamam.

• @asilelif öğleden sonra akıllı tahtada filim izleteceklerine o ödevleri okulda yaptırsa sonrada incelese eve ödeve gerek kalmaz.

• @birumut Arkadaşım sizin zihniyetiniz deki insanlardan maalesef hiç haz etmiyorum.Sizin düşünce yapınız sadece olumsuzluklara çalışan, tek bir bakış açısı ile önüne bakan bir yaklaşım.Forumda daha önce bir kişi ile bu tarz düşünce yapısı için diyolog kurmaktan vaz geçmiştim.Şimdi sizlede anlaşamayacak bir noktaya varamayacağımız anlaşıldı.Size bundan sonraki hayatınız da başarılar gc için vs. Fakat bundan sonra direk benim bir paylaşım, düşünceme cevap yazmazsanız sevinirim. Aynı hassasiyet ile bende sizin bir paylaşımınıza veya görüşünüze kesinlikle cevap yazmam sağlıcakla kalın.

• Hızınıza yetişmek imkansız. Anlık konu değişiyor. Merkez aynı ama çemberdeki konular tüm sıkıntıların sebebi. ☹️

• @Nicomedian4135, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Hızınıza yetişmek imkansız. Anlık konu değişiyor. Merkez aynı ama çemberdeki konular tüm sıkıntıların sebebi. ☹️

Umarım umutlar gerçekleşir de en azından bir kaçimiz bu hayal ettiği umutlarını yesertir. 🙏

@Oktay-İbiş aynen abi ya bir gıcık oluyorum anlatamam.

ben evlatlarıma her zaman şunu tembihliyorum. kimse sizden mükemmel yada farklı birisi olmanızı beklemiyor. durduğunuz yeri bilin hayatla barışık olun düşümüşe yardım edin ama karşılık beklemeyin hedefleriniz olsun idealleriniz olsun ama asla şaşmayın başka yola sapmayın. girişken olun yaptığınız her işi mümkün mertebe düzgün ve güzel yapmaya çalışın ve yaptığınız işi ilk önce siz beğenin sonrada etrafınızdakiler. kusursuz olmaya çalışmayın ama kusurlu gibide hareket etmeyin insanları hayvanları doğayı sevin sıcak kanlı olun. ısrarcı olmayın ama mücadeleci olun hayatla barışık güleryüzlü olun. öldüğümde bana arada bir dua edin yeter :)

• @Nicomedian4135, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Hızınıza yetişmek imkansız. Anlık konu değişiyor. Merkez aynı ama çemberdeki konular tüm sıkıntıların sebebi. ☹️

sorunlar problemler hep ortak özellikle evli arkadaşlar nezdinde. :)

• Gc yerimi siyaset yerimi belli degil...

• çoçuğu okula gitmeyenin okulların öğretmelerin durumunu anlamsını beklemek hata.biz yaşadıklarımızı gördüklerimizi anlatıyoruz.

• ⭐⭐

@Oktay-İbiş abi çok guzel söylüyorsun bu arada abi diyorum ama kızmıyorsun umarım 40 yasinda bana abi diyor diye

• ⭐⭐⭐

@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

çoçuğu okula gitmeyenin okulların öğretmelerin durumunu anlamsını beklemek hata.biz yaşadıklarımızı gördüklerimizi anlatıyoruz.

biz çocuk sahibi olduğumuz için görmemiz gereken yerleri görüyoruz eleştiriyi seviyoruz ama iş eleştirilmeye gelince nedense değişiyoruz. inanıyorumki @Nothing-Man selçukta kendi nezdinde haklı sebeplerden ötürü düşüncelerini belirtmiş bunda kızılacak bir durum yok. ben her zaman şunu söylemeyi adet edindim benim düştüğüm duruma düşte bir gör bak neler oluyor :) bize lazım olan ve en çok ihtiyacımız olan şey sabır , hoşgörü ,tahamül , eleştiriye açık olmak , ve tatlı dil güler yüz ;)

@Oktay-İbiş abi çok guzel söylüyorsun bu arada abi diyorum ama kızmıyorsun umarım 40 yasinda bana abi diyor diye

estafurullah kardeşim nasıl hitap etmek istersen öyle hitap edebilirsin. ALLAH,a şükür 40a geldik 50 ye nasip kısmet , 60 belki , 70 çok zor :)

• ⭐⭐⭐

Ooo bir geldim ki çok konu olmuş hepinize katılıyorum. Günaydın demekte geciktim biraz ama :( herkese mutlu günler. Bu arada dün ben Facebook grubunda okudum geçmişte bir amca 57 yaşında kazanmış 25 yaşından beri başvuruyormuş hatta kendi de kazanmamış son iki sene eşinin adına başvuru yapmış eşine çıkmış ama green kartı almışlar. Ve oğulları tam da 21 yaşındaymış yani azim önemli 🙈🙈🙈 bizde de birgün çıkacak 😁

• ⭐⭐

@Oktay-İbiş oyle deme Allah eşimiz colugumuz cocugumuzla sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inşallah hepimize

• ⭐⭐⭐

@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Ooo bir geldim ki çok konu olmuş hepinize katılıyorum. Günaydın demekte geciktim biraz ama :( herkese mutlu günler. Bu arada dün ben Facebook grubunda okudum geçmişte bir amca 57 yaşında kazanmış 25 yaşından beri başvuruyormuş hatta kendi de kazanmamış son iki sene eşinin adına başvuru yapmış eşine çıkmış ama green kartı almışlar. Ve oğulları tam da 21 yaşındaymış yani azim önemli 🙈🙈🙈 bizde de birgün çıkacak 😁

Hayat bir o kadar acımasız ama bir o kadarda yaşanılacak kadar güzelki :) darısı canla başla bekleyen insaların başına ;)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k