DV2021 Bekleme Odası
-
@Athelstan Umarım bize de çıkar da elektroniğin dibine vururuz orada, burada elektroniğe yaklaşamıyoruz.Bir ekran kartı alayım diyorsun auvv yürek dayanmaz :)
-
Şimdiden hepsiburada reklamını yapıyor 21 kasım
-
Elektronik muptezeli olan bir halkın evladıyız, sonuç olarak oraya gitme şansım olursa patlatirim 42 yılın acısını çıkara çıkara hemde 😆
-
@Nothing-Man aynen hahaha :D pahalılıktan o kadar çok ilgimi kaybettim ki burada, bakmaya bile yeltenmiyorum hiç
-
@Nicomedian4135 Nicomedian4135 amazon com dan best buy dan falan elektronik fiyatlarına bakıyorum resmen bedava sonra iş ilanlarına bakıyorum mesleğimle ilgili bir gün çalışmamla 55" samsung 4k tv alabiliyorum. Adidas Nike fiyatlarına bakıyorum 50-100 $ alım gücü Tr den en az 7 kat daha fazla
-
@Mrfirat arabalara bakıyorum 2018 model camaro 28 bin dolar.
-
@asilelif bize anlat dinleriz :) ergenliğini düşünemiyorum ben korku bastırıyor düşündükçe
-
@Archie bu bilgileri su konuya yazmaniz daha uygundur:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/459/yasam-masrafi-kiyaslamalari-abd-vs-turkiye/
-
bizde büyük indirim diyorlar şişirip indirince fiyatları farketmiyor alamıyoruz sanırım bunu en iyi abd yapıyor uzaktan duyduğum
-
ABD'de de oyle her yer efsane indirim yapmiyor... arada yakalamak lazim bir seyler...
Yani girdiniz bestbuya hersey ucuzlamiyor.... Bir iki urun onlarda zaten bitmis oluyor...
Ben online+kuponlarla her daim daha iyi firsatlar yakaladim blackfriday oncesi hafta ebayde falan...
-
arkadaşlar özellikle bu sene başvurudan sonra alınan konfirmasyon numaralarının içeriğinde full - alt - talk gibi anlamlı anlamsız kelimeler görüyorum diğer arkadaşlarıma sorduğumda onlardada benzer şeyler varmış ben çok uzun zamandır kazanamayan biri olarak bu çekilişin yapılması esnasında bazı profilleri belirlere havuzlara atıyorlar ve bu havuzlardan çok veya az kazandırıyorlar diye düşünüyorum bu komplo teorisi tamamen bana aittir herhangi bir yerde okumadım veya görmedim. Sizlerdede böyle anlamlı anlamsız kelimeler var mı ?
-
@alpecino, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
arkadaşlar özellikle bu sene başvurudan sonra alınan konfirmasyon numaralarının içeriğinde full - alt - talk gibi anlamlı anlamsız kelimeler görüyorum diğer arkadaşlarıma sorduğumda onlardada benzer şeyler varmış ben çok uzun zamandır kazanamayan biri olarak bu çekilişin yapılması esnasında bazı profilleri belirlere havuzlara atıyorlar ve bu havuzlardan çok veya az kazandırıyorlar diye düşünüyorum bu komplo teorisi tamamen bana aittir herhangi bir yerde okumadım veya görmedim. Sizlerdede böyle anlamlı anlamsız kelimeler var mı ?
Acaba avrupadaki forumlarda ne gibi söylentiler vardır, geçen gün araştırdımda bulamadım bir forum.
-
@semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ABD'de de oyle her yer efsane indirim yapmiyor... arada yakalamak lazim bir seyler...
Yani girdiniz bestbuya hersey ucuzlamiyor.... Bir iki urun onlarda zaten bitmis oluyor...
Ben online+kuponlarla her daim daha iyi firsatlar yakaladim blackfriday oncesi hafta ebayde falan...
canlı yayın için teşekkürler gayet bilgilendirici ve faydalı idi ;)
-
komutanlar ben geldim neler yaptınız ben yokken :D 15 gündür.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
komutanlar ben geldim neler yaptınız ben yokken :D 15 gündür.
o nasıl bir cümle önce kısa künye oku hele bir :) karşında hürgeneral var
-
@alpecino TFUTONMY23 Yazıyor bende :) Geçen yıl 78F3PRYIUE biraz daha anlamsızmış :)
-
@Rhonster hoşgeldin kardeşim bitti mi yoksa askerlik 😊
-
@Rhonster Hoşgeldin, usta birlik neresi.Yemin töreni bitti sanırım.
-
bitti askerlik yemin töreni yok senden asker olmaz dediler saldılar :D
-
@alpecino bahsettiğiniz türden bir harf seti bizim yada etrafımızda basvuran kimsede yok nasıl bir kelimeden bahsediyorsunuz direk confirmasyon numarasının içinde açıkça bu halde mi yazıyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum