@AlmostDone Form I-485 için olan talimatlar formunda 40. sayfada yazıyor.
İleti
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
Merhaba,
Annem ve babamin 11 Haziran 2024 tarihinde Istanbul'da mülakatları vardi ve vize başvuruları onaylandı. Anlattıklarına gore mülakatları çok kısa sürmüş ve çok az soru sormuşlar. Soruların bazıları su sekilde: "Neden Amerika'ya gitmek istiyorsunuz?", " Calisiyor musunuz?", " Kaç çocuğunuz var?" seklinde kısa ve zorlayıcı olmayan sorular sormuşlar.
Mülakat sonunda da bayram tatili oldugundan dolayı pasaport gönderimlerinde gecikmeler olabileceğini söylemişler.
Ancak şöyle bir durum oldu hala pasaportları gönderilmedi ve bu durum biraz fazla uzun oldu. Konsolosluğu arayınca da bir bilgi vermiyorlar, sistemde de 'onaylandı' yazıyor sadece. Boyle bir durum yaşayan var mi? -
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak
Çok teşekkür ederim ilginiz için. eRegistration form elimizde yok. Sadece ds-260 formunun confirmation sayfası var (orada eşimin adı yazıyor) onu sadece dosyaya ekliyoruz. Hayırlı olsun başvurunuz :) Biz de yarın göndermeyi planlıyoruz.