Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada'dan Amerika vizesi almak


  • Daha önce mart ayında Türkiyede B1/B2 vizesine başvurdum ve vize reddi aldım. Aralık ayı sonu Ocak ayı başı gibi kanada torontoya gitmeyi planlıyorum. Kanada'da turist olarak bulunurken Amerika vizesi alan var mı?

    Süreç nasıl ilerliyor, yine 10 senelik mi veriliyor? Vizeyi 1 hafta içerisinde alabilir miyim?


  • ben de aynı soruyu merak ediyorum. turkiyeden red aldım ama suan kadadayım abd vizesine basvuru yapıcam ancak nasıl bir yol izlemem gerektgni tam olarak bilmiyorum


  • Su an Kanada icinde vize randevusu icin en az 2 yil bekleme suresi ongoruluyor. Turist vizesiyle bu kadar sure bu ulkede kalamayacaginiz icin basvurmaniz pek mumkun gorunmuyor. Asagidaki linkten Kanada icinde vize verebilen konsolosluklari aratarak tahmini bekleme surelerini gorebilirsiniz. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/wait-times.html


  • Ben Turkiye'de US turistik vize reddi aldiktsn sonra Kanadaya yerlestim. Esimle tekrar deneyelim dedik ve yeniden basvurduk. 2 sene gibi bir bekleme suresi verdiler, biz de bekleyelim dedik ama 1 sene sonra yer oldugu icin tarihi one cektik, tam 1 yil sonra randevu almis olduk yani. Bir suru belge goturduk vs hicbirine bakmadilar, ayni Istanbuldaki gibi bir vize gorusmesinden sonra pasaportlari kutuya atip bir iki gune vizeniz basilip gonderilir hayirli olsun dediler ve vizeyi aldik. Basvuru surecinin uzerinden bayagi gecti 2022deydi, o yuzden tam hatirlamiyorum ama buradaki yabancilar cok rahat bir bicimde basvuruyorlar. Tabi sonuclar ne oluyor bilmiyorum ama cevremde alan var.


Benzer Başlıklar

  • Bebek için turist vizesi

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    980 Bakış
    ?
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2001/14-yaşından-küçük-çocuklar-için-b1-b2-başvuru-süreci?_=1670221835224 bu konu başlığını okuyun lütfen detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
  • İsrail vizesi faydası?

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    539 Bakış
    RhonsterR
    @nick hayır.
  • B1 vizesi expedited oluyor mu?

    Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    3
    0 Oy
    3 İleti
    435 Bakış
    crazycellsC
    @chediak, içinde söyledi: B1 vizesi expedited oluyor mu? Merhaba, B1 ile öğrenci alan bir eğitim programına başvuru yaptım. Program Mayıs ayında başlıyor ve eğer kabul alırsam davet mektubum şubatın ortasında gelecek. Şu an konsolosluk ve büyükelçilikteki vize randevuları çok geç tarihe veriliyormuş COVIDten dolayı. Ben de kabul alıp da vizeden dolayı gidemezsem diye endişelendim. B1 vizeleri ile acil başvuru yapılabiliyor mu? Şu anki durumu bilen var mı? Acil randevu icin basvuru yapabilirsiniz ama normalde diploma veya sertifika saglayan egitim kurumlari B-1 degil, F-1 ile ogrenci aliyorlar. Sizin durumunuzu bilemiyorum ama eger ciddi bir egitim programina baslamiyorsaniz konsolosluk durumunuzu acil olarak gormeyebilir, bilginize.
  • Esnaf iken Turist Vizesi Almak?

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    12
    1 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    DustyBlueD
    @truelove Esnaf İken Vize Almak? içinde söyledi: @suprasailor Esnaf İken Vize Almak? içinde söyledi: @truelove Merhaba, https://www.youtube.com/watch?v=sB2mjucJqYU linkte bulunan videodaki arkadaşın amerika vizesi almasındaki hikaye aslında sizin mesleğiniz ile örtüşüyor. Bir izlemenizi tavsiye ederim. Bende sizin gibi esnafım 5-6 yıl önce vize başvurusu yaptım ve vize vermediler. Gerekçe olarak avrupada bir kaç yere gidip gelmemi tavsiye ettiler. Çünki pasaportum bom boştu. Şimdilerde bayağı doldurdum aslında fakat tekrar başvuru yapmaya cesaret edemedim. Sizin başvuru sonucunuzu merak ile beklemekteyiz. Herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda. Saygılar. Video linki için teşekkür ederim fakat gördüğüm kadarı ile arkadaşın durumu benden çok daha farklı. Açıkcası benim vize ile ilgili çok bir beklentim yok. En azından kendimi çok fazla şartlamadım :) Vize alabilirsem 2 haftalık güzel bir tatil yapıp dönmeyi düşünüyorum, olmadı vizesiz bi ülkeye giderim :) Salı günü sonuç ile ilgili bilgilendirme yaparım :) ne oldu vizeyi alabildiniz mi hocam?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum