Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikada ogrenciyim greencard cikti

Benzer Başlıklar

• -4 Oy
    2 İleti
    204 Bakış
    crazycellsC
    @Ücretli-Wifi-Kırma-Servisi, içinde söyledi: Greencard kazananı Amerikadaki üniversitelerde in-state statüsünde mi sayılıyor? Soru başlıkta olduğu gibi. Greencard kazanıp oraya yerleştiğimde oradaki üniversite ücretlerini in-state statüsündeki bir Amerika'lı gibi mi ödeyeceğim. Bunun şartları vs. var mı ? Teşekkürler Sorunuz ne Green Card ne de Gocmenlikle ilgili... ABD'de Egitim ile ilgili sorulariniz icin ilgili kategorileri kullanmalisiniz. Ayrica isminiz de forum kurallarina aykiri, yeni bir hesap olusturarak ve dogru kategoriyi kullanarak forumu kullanabilirsiniz.
  • Öğrenci pasaportu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    330 Bakış
    knnrnK
    @mertcannn Öğrenci pasaportu içinde söyledi: 22 yaşındayım 3 yıl geçerli öğrenci pasaportu green card için geçerli midir? Genel de hep 10 yıllık alınması tavsiye ediliyor.Bilen kişiler yazarsa sevinirim. Pasaport türünün bir önemi yok. Uzun vadede yenileme ile uğraşmamak için 10 yıllık öneriliyor. Ayrıca öğrenci pasaportu da bordo renk normal pasaport değil miydi?
  • GreenCard ile evlilik

20
    1 Oy
    20 İleti
    3k Bakış
    Y
    @btek14 çok teşekkür ederim detaylı bakacağım .
  • Gemicilerin amerikada kalış süresi (greencard kaybetmemek için)

2
    1 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    filth_grinderF
    @richmond Gir-çık mevzusunu tecrübeli arkadaşlar cevaplasın ancak ABD - Turkiye sabit çalışan bir gemi bulmanız imkansız gibi bir şey. 10 seneden fazladır sektördeyim ve böyle bir hat görmedim duymadım maalesef. Onun yerine ABD menşeili bir firmada zabitlik yapmanız bir çözüm olabilir. Ancak öyle bir firmada işe başlamakta başka bir sorun olacaktır. Özellikle Türkiyedeki ehliyetinizin orada tanınmama olasılığı oldukça yüksek.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k