Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Fuar stant kurulum vizesi

Amerikan Vizeleri
4 2 237 1

  • öncelikle iyi forumlar iç mimarım ve 7 aydır fuar sektöründe çalışıyorum ocak ayında almanyaya gideceğiz fuar kurulumu için fakat çalıştığım yer ile anlaşıp uzaktan müşteri bağlamak için amerikaya göndermelerini talep edeceğim. Bunun onaylanamsı durumunda hangi vize türüne başvurulması gerekir orada çalışma iznim olacak mı buradan firma ile gittiğim için ( sadece müşteri kovalayacağım aktif olarak imalat veya tasarım yapmayacağım diye planlıyorum ) bu konu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.


  • @kadirkaracaoglu, içinde söyledi: Fuar stant kurulum vizesi

    öncelikle iyi forumlar iç mimarım ve 7 aydır fuar sektöründe çalışıyorum ocak ayında almanyaya gideceğiz fuar kurulumu için fakat çalıştığım yer ile anlaşıp uzaktan müşteri bağlamak için amerikaya göndermelerini talep edeceğim. Bunun onaylanamsı durumunda hangi vize türüne başvurulması gerekir orada çalışma iznim olacak mı buradan firma ile gittiğim için ( sadece müşteri kovalayacağım aktif olarak imalat veya tasarım yapmayacağım diye planlıyorum ) bu konu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

    Bu tur is toplantilari, fuarlar ve konferanslar icin genelde "B1/B2 vizesi" aliyorsunuz...

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇/

    B1 - temporary business visit
    B2 - tourism and medical treatment

    olarak geciyor... B1 vizesine veya direkt B1/B2 vizesine basvuru yapabilirsiniz... Genelde ikisini bir aliyorsunuz.


  • @crazycells büyük ihtimalle b1 vizesi alınacaktır diye düşünüyorum peki b1 vizesinde ssn'e başvurabiliyormuyum bilginiz varmıdır çünkü oraya çalışmak için gidiyorum geçicide olsa orada yapacağım çalışma için ssn gerekir diye düşünüyorum ( gezmek, ziyaret veya tatil için gitmiyorum yani )


  • @kadirkaracaoglu, içinde söyledi: Fuar stant kurulum vizesi

    @crazycells büyük ihtimalle b1 vizesi alınacaktır diye düşünüyorum peki b1 vizesinde ssn'e başvurabiliyormuyum bilginiz varmıdır çünkü oraya çalışmak için gidiyorum geçicide olsa orada yapacağım çalışma için ssn gerekir diye düşünüyorum ( gezmek, ziyaret veya tatil için gitmiyorum yani )

    Hayir, B1 vizesiyle SSN alamazsiniz. B1 vizesini isinizin tanitimi, toplantilar, konferanslara katilim vb. amaclarla kullanabilirsiniz. ABD'de calismak icin kullanamazsiniz.


Benzer Başlıklar

  • Schengen vizesi başvuru reddinin ABD vizesi başvurusuna etkisi

    Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    747 Bakış
    melihguneyM
    Amerika ve Kanada, birbirinin reddini ve onayını görür. Amerika ve Kanada, Meksika ile sınır dışı edilen kişilerin bilgilerini paylaşır. Anlaşma gereği Meksika o kişilere bir daha vize vermez. Amerika ve Kanada, Schengen vizesi için verilen retleri göremez. Spesifik olarak talepte bulundukları takdirde Schengen ofisi bilgi paylaşabilir. Schengen bölgesine üye ülkeler, tüm bilgileri AB Parlamentosu tarafından oluşturulan Schengen Veri Sistemine girmekle yükümlüdür, dolayısıyla her ülke tüm Schengen başvurularını görür.
  • H4 Vizesi sahipleri nasil SSN alabilir?

    Amerikan Vizeleri
    5
    0 Oy
    5 İleti
    963 Bakış
    M
    J2 olan eşimin mevcut calisma vizesi H4’e geçerse iptal olur mu, yoksa son geçerlilik tarihine kadar geçerliliğini korur mu?
  • Ortadoğu ülkelerine giriş çıkış yapmış biri ABD vizesi alabilir mi?

    Taşındı Amerikan Vizeleri
    7
    0 Oy
    7 İleti
    5k Bakış
    T
    Selamlar arkadaşlar pasaportumda bir kaç tane KKTC giriş çıkış damgası mevcut,tanınmayan bir ülke olduğu için green card sürecinde sorun yaratır mı ?
  • Amerika ya vizesiz girmek ?

    Amerikan Vizeleri
    12
    0 Oy
    12 İleti
    1k Bakış
    tashT
    @Burak-Erdoğan, içinde söyledi: Amerika ya vizesiz girmek ? @tash katiliyorum amerikaya 2018 ekim ayında Atatürk Havalimani'ndan ucmustum, abd'den önce kore,katar,yunanistan,hollanda,almanya gibi yerlere ucusum ve kapi tecrübem oldu.Abd kadar didik didik arandıgımı hatırlamıyorum 3kere üstüm arandı 2kere pasaportumdaki vizeye bakıldı kabin bagaji detaylica arandi ve ayakkabilari cikarttilar bu sadece bana degil orda bulundugumda herkese yapildi.Amerika'ya sanırım ekstra ekstra önem gösteriyorlar. Bende şöyle bir deneyim paylaşayım o halde. 15 ten fazla ülkeye sehayat ettim ve bunu her yıl düzenli yapıyorum. ABD henüz gitmedim ama bir tek bizim ülkemizde saçma sapan arandığımızı sanıyordum, sanırım bir de ABD varmış :) Örneğin Baltık ülkelerinde avm veya havalimanlarına girişlerde xray cihazının bile olmadığını söylesem, henüz 1.sınıf bir ülke olamadığımızı anlamaya yeter sanırım. Ama olucak :D
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum