Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kullanmanız gereken harita programı - Waze

Ehliyet ve Araba
1 1 284 1

  • Selam,

    Geçtiğimiz hafta Amerika’da kiraladığım araçla bir hafta gibi bir sürede 3.000+ milden fazla yol yaptım ve kullandığım harika programı herkes bilsin istiyorum. Adı Waze Google’ın satın aldığı ve geliştirdiği program…

    Waze’in en güzel özelliği canlı trafik bilgisi ve kullanıcıların paylaştığı polis lokasyonlar, güncel yol durumu ve uyarılar.

    Seyahatte bir kaç km ilerde bulanan polisi bilerek yol almak harika hatta yolda olan cisimleri bilerek gitmek güvenliği de arttırıyor kesinlikle tavsiye ederim.

    Türkiye’de de kullanıyorum fakat Amerika gibi çok yaygın değil umarım herkes kullanmaya başlar 😂


Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    H
    @JackFoxy Çok teşekkür ederim
  • 3 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    hasbelkaderH
    @yekta beni en son bu yıl nisan 1 de durdurdu. 25 millik yerde 37 mille gidiyormuşum. Halbuki hızlı değildim. Altımda patronun yeni aldığı truck vardı. “bu nisan 1 şakası mı?” desem yanlış anlayacaktı. Neyse güzellikle alttan alarak işi çözdüm. “NJ de yenisin” dedi warning verdi.
  • Adres Kaniti (Proof of Address)

    Taşındı Ehliyet ve Araba ehliyet
    53
    0 Oy
    53 İleti
    5k Bakış
    M
    @Göktuğ-Yılbaşı Bu gün DMV VA, ofisine gittim SSN ve banka hesap dökümüyle başvuruyu kabul ettiler. yarın teste gireceğim bilgi vermek istedim herkese yardımları için teşekkür ederim.
  • ABD'de Trafik Kazasi Yapmak

    Ehliyet ve Araba
    312
    18 Oy
    312 İleti
    55k Bakış
    ayvalik10A
    @efemu35 sigorta mantığı dünya da her yerde aynıdır. Türkiye de 15 yıldır sigortacıyım. Türk ağzı ile konuşayım sizde kasko yok. Ondan dolayı sadece trafik poliçesi var. Trafik poliçesi karşıya verdiği zararı karşılar. Yani bu kaza da sizin taraf mağdur mu yoksa suçlu mu eğer mağdur iseniz zaten siz karşı aracın trafik poliçesinden liability üzerinden dosya açtırmanız gerekiyordu. Ancak siz suçlu iseniz kendi aracınızın hasarını liability de ek primle teminat almadıysanız zaten cebinizden ödeyeceksiniz. İptal kısma gelirsek bir poliçeden hasar dosyası açıldığı zaman dosya olumlu yada olumsuz kapanmadan hiçbir şekilde iptal olmaz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum