Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Virginia'da evlilik

Benzer Başlıklar

• Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    948 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • 0 Oy
    2 İleti
    406 Bakış
    crazycellsC
    @yaprak Amerika’ya gitmek için en kısa yol evlilik nasıl yapmam gerekiyor içinde söyledi: Merhaba amerikada yaşamak ve çalışmak istiyorum green karta daha önce bir siteden başvuru yaptım ama dolandırıldım 1.800tl param çöpe gitti ve umudum kırıldı açıkçası hangi siteden green karta başvuru yapabilirim ve türkiyede abd vatandaşı olan biri ile evlenip gitmek istiyorum yada oradaki vatandaşın buraya gelip masraflarını karşılayıp anlaşmalı olarak evlilik yapmak istiyorum istediği ücreti ödeyerek tabiki vize vs çıkmaz diye korkuyorum vede ona ayıracak bir bütçem yok açıkcası 1yıllık süreçte gidilebiliyor evlensem bile diye biliyorum doğru bilgi sahibimiyim yada siz beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻 Green Card cekilis basvurulari icin su konuyu kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır Evlilik ile ilgili su konuyu takip etmelisiniz, ilgili konulara ayri ayri yonlendirme yapiyor... ama Green Card alabilmek icin evliliginizin iyi niyetli bir evlilik olmasi ve gocmenlik niyetiyle olmamasi gerekiyor, bilginize: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
  • Evlilik ile Greencard

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Liliac, içinde söyledi: Evlilik ile Greencard Merhabalar ben greencardliyim 4 sene ulke disinda kaldim gecerli sebeplerim vardi tekrar ulkeye giris yaptim. Nisanliyim ve nisanlimi en kisa surede buraya getirmek istiyorum. iltica basvurusunda bulunsa sponsor olan biriyle benim bulundugum yere getirilse iltica eden biri greencardli biriyle evlenebilir mi sorum bu. Birde ben evlenip bosandigim icin greencardimi eski esim sayesinde almistim cekilis ona cikmisti buda bir sorun teskil eder mi ? Cevaplar icin simdiden tesekkuler:) Maalesef Green Card'lilar nisanlilarina sponsor olamiyorlar, ABD vatandasi olduktan sonra nisanliniza K1 ile sponsor olabilirsiniz. Genelde yeniden evlenip Green Card sponsoru olacaksaniz gocmen olma tarihinizin ustunden en az 5 yil gecmis olmasini istiyorlar.
  • IR1 gocmen vizesi sureci hakkinda (ABD vatandasi ile evlilik)

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    15
    1 Oy
    15 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    @maranty IR1 gocmen vizesi sureci hakkinda (ABD vatandasi ile evlilik) içinde söyledi: Peki american vatandaşıyla Türkiye de yapılan evlilik nerden bildiriliyor american hükümetine Amerikan vatandasi olan kisi, ABD konsolosluguna giderek bu evlilikten devleti haber edebilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k