DV2023 Sohbet Odası
-
@Corleone93 Çok güzel gelişme ya, teşekkür ederim.
Bu konu iyiden iyiye canımı sıkmaya başlamıştı..
Bu arada herkese güzel bir hafta dilerim arkadaşlar! :)
-
@Hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Corleone93 Çok güzel gelişme ya, teşekkür ederim.
Bu konu iyiden iyiye canımı sıkmaya başlamıştı..
Bu arada herkese güzel bir hafta dilerim arkadaşlar! :)
Rica ederim. 2022 Mülakat deneyimleri sayfasını okumanı tavsiye ederim :)
-
Herkese günaydın, iyi haftalar :)
Şimşek gibi hızlı geçen bir hafta olsun. -
@Corleone93 nisan ramazan başlıyor mayıs ilk haftası ramazan bayramı ondan sonra çekiliş çifte bayram olmasını dileyelim bence
-
Bu sene umarım her şey çok güzel olacak. Güzel bir editleme yaparım umarım bu post a :) herkese iyi şanslar
-
@ayvalik10 İnşallah :) çünkü bazı şeyler ciddi anlamda çekilmez oldu. Kendimi kaptırmak istemiyorum bu konuda sürekli kendime engel oluyorum ama bazen sanki tek şansım bu çekiliş gibi hissediyorum.
-
@Corleone93, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ayvalik10 İnşallah :) çünkü bazı şeyler ciddi anlamda çekilmez oldu. Kendimi kaptırmak istemiyorum bu konuda sürekli kendime engel oluyorum ama bazen sanki tek şansım bu çekiliş gibi hissediyorum.
Ah. Oyunbozanlık yapmak istemiyorum ama bu kadar fazla umut bağlama hocam. Yani mülakat sayfasını falan okuduysan o sayfa insanı etkiliyor. Ben o sayfayı okumayı bıraktım.
Bu video biraz reality check olsun herkese.
-
@Corleone93 al bende de o kadar ne TV'ye bakılıyor ne de sosyal medyaya sıkılıyorum bunalıyorum Sabri 😀 bu ülkenin her şeyinden başıboş uçan kuşundan bile soğudum şimdilik susuyoruz sessiz bir bekleyişteyiz elbet bir gün bir yerde bitecek bu hayatın berbatlığı.
-
@Corleone93 günlük whatsapp durum paylaşanlar vardı

-
@Arifçe sen onu 21 yap dostum, ben de 8 şubat doğumluyum :)
-
@uzaysan Bu videoyu biliyorum :D arada sırada izliyorum bunu.
-
@Gökhan-AKGÜL-0

-
herşeyi yapın ancak ASLA ama ASLA yalan beyan vermeyin şimdi mülakat deneyimde yazan kişi canlı örnektir.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
herşeyi yapın ancak ASLA ama ASLA yalan beyan vermeyin şimdi mülakat deneyimde yazan kişi canlı örnektir.
Bahsettiğiniz kişi doğum yeri itibarıyla eksik bilgi nedeniyle bir yanlışa düşmüş de olabilir, insanları çok hızlı bir önyargıyla yalancı konumuna düşürmeyelim.
Bu ifadeyi şöyle düzeltelim, GC sürecinde beyan çok önemli. Sözler ile gerçekler arasındaki en ufak bir tutarsızlık, uyuşmazlık tüm GC sürecinizi büyük ihtimalle riske sokacak hatta iptal olmasına neden olacaktır.
-
@Kryptonite başvuru da ne soruyorlar sana. Doğduğun ülke neresi bu soruya yanlış cevap verme şansın olur mu sen kendini bilmez misin ülke olarak yanlış yazarsan yalan beyan girer bu kadar basit.
https://greencardci.com/urun/green-card-basvuru-formu/

-
@ayvalik10 Sen her şeyi çok biliyorsun da vizesi reddedilen arkadaş eksik bilgi nedeniyle sürece yorum katmış, doğduğu ülkeye giriş yapma izni dahi yok, gerekçesi de bu.
-
@ayvalik10 Bu arada ben kimsenin avukatı değilim, yanlış anlaşılmasın. Herkes hata yapabilir, bugün başkasına, yarın size, bu işler böyledir. Birine hızlı bir biçimde yalan söylüyor yaftası yapmak düşüncesiz ya da çiğ bir davranış bana göre.
-
@Kryptonite yalan söylemek başka yalan beyan başka bir şey. Sonuçta 7 mayısta kazananlar DS260 dolduracak mı dolduracaklar bu bir canlı örnek ne yazarsanız yazın doğru yazmalısın bu kadar açık ve net. Daha fazla sakız gibi uzatmanın bir anlamı yok.
-
@ayvalik10 Yalan beyan ve yalan söylemek aynı şeylerdir bu bir. Bunu sakız gibi sündürmeye gerek yok.
İkinci konuda ise size elbette katılıyorum ki bunu bir önceki mesajımda belirttim.
-
@Batuhan-X 10 kez çalıştırdım çıkmıyor :person_facepalming_medium-light_skin_tone: ne istiyor benden bu amerika ya :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum