Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

New Jersey

Sabitlendi New Jersey
345 92 40.1k 81

• Merhaba, NJ’ye tek başına taşınmak isteyen birinin aylık ne kadar masrafı olur yaklaşık ? (Green kart)

• @vikki_yaan sorunuza verilecek cevabin ucu acik. Ekonomik yasanirsa, free olmayan hicbir sosyal aktivite olmazsa ve ev haricinde harcama olmazsa
    a) one bedroom bir apartment da tek yasanirsa, yasanan bolgeye gore degismekle beraber 2500-3000 dolar aylik minimum net kazanc yeterli olacaktir.
    b) Roommate ile yasarsanirsa, yine yasanan bolgeye gore degismekle beraber saniyorum ki 1800-3300 dolar aylik minimum net kazanc gunumuz ekonomik kosullarinda yeterli olacaktir.

*Her iki opsiyonda da araba sahibi olundugunu varsayiyorum.

• @vikki_yaan, içinde söyledi: New Jersey

Merhaba, NJ’ye tek başına taşınmak isteyen birinin aylık ne kadar masrafı olur yaklaşık ? (Green kart)

2021 arastirmasina gore bekar birisinin NJ eyaletinde ihtiyaci olan minimum ortalama gelir yillik $33,600.

Aylik: 33,600/12= $2,800

• @MySea, içinde söyledi: New Jersey

@vikki_yaan, içinde söyledi: New Jersey

Merhaba, NJ’ye tek başına taşınmak isteyen birinin aylık ne kadar masrafı olur yaklaşık ? (Green kart)

2021 arastirmasina gore bekar birisinin NJ eyaletinde ihtiyaci olan minimum ortalama gelir yillik $33,600.

Aylik: 33,600/12= $2,800

Iki yillik enflasyonu da kabaca ekleyince, aylik $3,200 civarlarina denk geliyor.

Yillik ise 3,200x12= $38,400

• Değerli arkadaşlar ; new jerseyden morgage kullanmadan küçük, tatlı stüdyo veya 1 odalı bir ev almayı düşünüyorum.

Bölge Arapların, Türklerin ya da herhangi bir ırkın gettosu olmamış, nispeten ev fiyatları daha uygun ve güvenli bölge olsun istiyorum.

İşte tam burada sizlerin değerli semt önerilerine ihtiyacım var. Bana hangi semtlere yönelmem gerektiği ile ilgili önerilerde bulunabilir misiniz ?

• @paramedik bütçeniz nedir?

• Silindi.

• @paramedik Hocam Hudson nehri cevresinde belki Weehawken uyabilir ghettolasmama istegine ama ev fiyaylarini bilemeyecegim.

• @paramedik NJ den ev almak istiyorsunuz ama north mu, central mi, south mu belirtmemissiniz. Kendiniz oturacaksaniz isyerinize yakin bolgeler olmali. Central jersey dusunurseniz benim oturdugum Highland Park cok iyi. Rutgers Unv ne cok yakin oldugu icin bircok ogrenci ve hoca burada oturuyor. Egitim seviyesi yuksek bir yer. Ancak vergileri diger townlara gore yuksek. Bu bolgede Warren, Piscataway iyi townlar. Oldukca hareketli. Supermarket ve fast food rest lari oldukca fazla. Biraz bati dusunurseniz Bridgewater, Somerville, Flemington yasanabilir guzel town lar. Middlesex, South and North Plainfield, Bound Brook dusunmeyin. Bu bolgeler cogunlukla flooding zone da. East Brunswick de gerek location gerek hareketlilik acisindan iyi.

• Biz de çekirdek aile olarak Kasım ayı dolaylarında NJye gitmek istiyoruz. Okul puanlarının, semtlerin güvenilirliği ile ilgili olduğunu duyduk.
    Bu bağlamda okul puanı yüksek, güvenli olup ev, paylaşımlı ev vs gibi imkanları nispeten iyi olan, önerdiğiniz semt/ler var mı?
    Tercihen NY'a yakın, kuzey taraflar ve ulaşımı iyi olması.
    Teşekkürler

• @Ercan-Geçgin Niche sitesinden okul ve benzeri reytinglere bakabilirsiniz. NYC"e yakin olmasini istediginiz icin Manhattan karsisindaki union city, west new york, north bergen, cliffside park. edgewater, fort lee sehirlerine bakmalisiniz benim bildigim kadariyla. Ayrica otobusle ulasim oldugunu biliyorum. Kolayliklar dilerim

• @supertramp Yazdığınız yerden inceleme yapacağım. Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Haritadan bakınca yazdıklarınızı istediğim konumlar. Siteden de okul puanlarını inceleyerek bir planlama yapacağım.

• @Ercan-Geçgin
    Kararinizi verdiniz mi bilmiyorum eger vermediyseniz ve ailenizle geliyorsaniz North carolinayi tavsiye edebilirim. Gruptan raleigh, durham bolgesinde yasayan arkadaslarimiz var. Trulia, zillow gibi sitelerden kiralik evleri inceleyebilirsiniz yine. New Jerseye gore daha ucuz ve daha sakin, guvenli oldugunu biliyorum. Bide DC"ye yakin olan fairfax, falls church gibi virginia bolgeleri. Gormeden karar vermek cok zor biliyorum umarim icinize sinen bir yer bulup baslangic yaparsiniz, diger bakabileceginiz siteler sunlar :
    www.expatistan.com
    www.city-data.com
    Bol sans :)

• @supertramp Evet aile olarak geleceğiz ve Kasım ayı gibi gelmeyi düşünüyoruz. Önerileriniz için çok teşekkür ederim, inceleyip düşünebiliriz. İşin doğrusu NJ eyaletine bizi bağlayan kesin bir sebep yok, sadece ilk adres olarak orayı verdik fakat farklı alternatifler neden olmasın :)

• Eylul sonu Kasım başı gibi new Jersey e sadece ehliyet almak için geleceğim. Adres konusunda yardıma ihtiyacım var, bank statement için banka adresini ay sonu gelmeden değiştireceğim. Yardımcı olabilecek var mı? Ya da posta kutusu kiralama konusunda bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.

• Kaan posta kutusu icin burayi kullanabilirsin, 229 Crooks Ave, Clifton, NJ 07011 mapse yaz cikar ben ehliyet icin oyle yaptim.

• @supertramp güvenli bölgelerin kontrolunu hangi siteden yapıyorduk ?

• @rebul59
    Asagidaki sitelerden inceleyebilirsiniz:
    www.expatistan.com
    www.city-data.com
    www.niche.com

• @supertramp selam. West NY, Union City, Guttenberg, Edgewater kesinlikle ailece yaşanabilecek güvenli / Okul puanı yüksek yerler değil. Eğer Lincon Tunnelı her gün kullanmayacaksınız 17 nin kuzeyinde yer bakın, G. Washington kullanırsınız NYC için.

• cliffsideparka yerleş sesini çıkarma :) eğer bir gün gidersem burada başlarım hayatıma :)

[bağlantı metni](link url

Benzer Başlıklar

• New Jersey/Philadelphia Türk Veteriner

New Jersey
    2
    0 Oy
    2 İleti
    203 Bakış
    ?
    @Laramilaso, içinde söyledi: New Jersey/Philadelphia Türk Veteriner Merhaba köpeğim için New Jersey ve Philadelphia çevresinde türk veteriner arıyorum.Bilen biri bilgi verirse sevinirim. Englewood Veterinary Center - Dr. Ezik - www.englewoodvet.com
  • NJ - Saglik

New Jersey
    2
    2 Oy
    2 İleti
    231 Bakış
    Onur KürekçiO
    @mister cok guzel bir yazi elinize saglik
  • NJ - Ulasim (Toplu Tasima)

New Jersey
    2
    2 Oy
    2 İleti
    253 Bakış
    RedbeardR
    @mister Ellerinize ve emeklerinize sağlık...
  • Covid-19 Kira Yardımı - New Jersey

Kilitli New Jersey
    2
    1 Oy
    2 İleti
    263 Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan devam edebiliriz diye dusunuyorum :) https://yesilkartforum.com/forum/topic/3558/new-jersey-icin-6-aylik-kira-yardimi-cverap-yardimi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k